Cody Simpson at XL106.7 in Florida!


Orlando, Florida 28/8 - 12


Dagens Bild!


Frankie

Cody's sköldpadda Franike! Visst är den söt? :D

Gifboom från Matt

 


Instagram bilder från Matt, Jeff och John!

Talking about #Paradise with @CodySimpson as he stretches for the show. By the way I'm not sucking my thumb.

On the Iron Throne stands King @codysimpson of House Simpson, son of Lord Brad, ruler of the lands down under.

Show 39! Orlando,FL! Thanks to the amazing fans who made this show so much fun! I enjoyed myself. FL is alright in my book! emojiemoji @codysimpson @tarroncrayton


Channel 961


Kiss fm 95.1

 

St. Augustine Beach, Florida - Cody Simpson & Mates


Cody Simpson Rocks The Daily Buzz


Bild:

I appreciate Sea World hosting my family and I today

Tampa, Florida 27/8 - 12


Instagram:

SeaWorld Poncho Gang // @ItsMattGraham

luxurious ambience | orlando, fl

dream world

emotion and entertainment | emotional entertainment

making MAGIC emoji

wheels on the bus go round and round. emoji

It's a glorious occasion <3

Stinky Rat Collection


West palm beach, Floria 24/8 - 12


Raleigh, North Carolina 22/8 - 12


Cody to Europe!!

Som ni vet har Cody en #CodytoEurope tävling, då man röstar på olika länder genom att twittra. Han sa i det 7:e avsnittet av hans #WishUWereHere Summer Series att nu kollar dem vart det är mest fans och det är dit han åker, så nu MÅSTE ALLA RÖSTA PÅ SVERIGE!! Vet att jag sagt det förr, men alltså "this is our shoot". Så rösta så mycket ni kan!! Det enda du behöver göra för att kunna rösta är att efter första rösten som är en tweet så måste du skriva en siffra, till exempel eller något annat eftersom man inte kan twittra samma sak två gånger!! RÖSTA HÄR!!

hot 1015 tampabay

 
 
 

PARADISE<3


Cody Q&A - Cody Simpson: Wish U Were Here Summer Series Episode #7




Cody Simpson: Kmart Meet & Greet


Cody Simpson dishes on the Big Time Rush guys!


Instagram:

class is essential

Hectic Pool Volleyball Sesh

mellow militia | st. augustine beach, florida

children of the ocean

waxing philosophical.

South Florida | Photography

floating,


Instagram bilder från Matt, Justin, Josh och John!

Discussing #Paradise with @CodySimpson

Water Volleyball match w/ @codysimpson @bowtieguys @florentdechard @stevenjwelc @joshwinno @jeffreytraynor

Matching black tees. #MyGoodness

Life is a wave... Catch it. emoji

Beach Boys.

Show 36! Raleigh, NC! Thanks for all the love and support you guys were amazing!!! @codysimpson @tarroncrayton


Virginia Beach. Virginia 21/8/12


VÅRAN CHANS ATT FÅ CODY TILL SVERIGE!!!

 Äntligen! Nu har vi våran chans att få Cody till SVERIGE. Ja ni läste rätt. Det ända ni behöver göra är att rösta genom att "connecta" din twitter med Cody's hemsida, men dem har också gjort en tweet som du bara måste tweeta, det är dem som räknas!! Men hallå det är ju inget liksom, do it right away!! Kom igen nu säg till alla du känner att rösta, we got to win this!!!!! Klicka här för att rösta. *OBS* DU KAN RÖSTA HUR MÅNGA GÅNGER DU VILL OCH MAN RÖSTAR GENOM ATT TWITTRA MEN KOM IHÅG ATT DU MÅSTE SÄTTA SIFFROR I SLUTET FÖR DET GÅR INTE ATT TWITTRA SAMMA TWEET FLERA GÅNGNER.

Back to school tips from Cody!


Happy Birthday from Cody Simpson!


Cody Simpson in Virginia Beach- Kmart


Pulse 102 FM


Cody Simpson Hangs With Q94's Jackson


Cody Simpson on THRS

 


Bristow, Virginia 19/8 - 12


Instagram bilder från Matt och Rachel

@CodySimpson minis available at Target now!!!

@codysimpson signing at @kmart in VA! #Paradise #WishUWereHere

Let's not focus on the giant blue squid on toms head, no lets focus on Cody's fce in the background emojiemoji @codysimpson

he wishes he had a French mustache but he is still a young boy @codysimpson !


Holmdel, New Jersey 18/8 - 12


Dagens Bild!


Instagram:

decked

PlainWhiteTee//

home | gold coast | miss you

Performance Preparation • @ItsMattGraham Sneaky Pic

lights are brighter now •

farmers markets @mrtobiassmith

Sea and Sky // C Simp Photography


Q102 iHeartRadio Performance (august 10)

 

Finding Cody

Som ni alla vet så skulle ju Cody's mini film "Finding Cody" komma ut på youtube i juni/juli, men vilket den inte gjorde. Nu har dem ändrat datumet och filmen kommer nu ut 18:e september istället. 30 dagar kvar! Är ni förväntansfulla? Jag är det i alla fall. Ska bli så kul att den äntligen släpps!

Wantagh, New Yorj 17/8 - 12


VIPAccessEXCLUSIVE: Cody Simpson


KenzTV featuring Cody Simpson & Alli Simpson

Ganska gammal video men var bara tvungen att lägga upp den! Älskar videon hihi. Men aja här får ni något roligt att titta på! :D

Ny Design!

Ny design! Whoop whoop. Hahaha äntligen! Nej men gjorde en ny header som överraskning och skolan startar snart så jag ville fixa headern precis innan :) Hoppas ni tycker att det blev fint. Och den passar ju utmärkt nu när Cody är iväg på turné och den visar också vad han älskar att göra; stå på scenen och uppträda inför hans fans.

Cody Simpson Is My Wish


Popstar! Hangs with Cody Simpson in NYC


All Day New York - Cody Simpson: Wish U Were Here Summer Series Episode #6


106.1 BLI


Cody Simpson Pranked!


Instagram:

prints up on my sleeve like a big deal ♛

Only the gentle are ever really strong - James Dean

Boating • Long Island, New York

Antique Luxury • Photography

Tree.


Buddy!!


Saratoga Springs, New York 14/8 - 12


Cody Simpson Joins Justin Bieber's Tour After Big Time Rush Shows

Cody Simpson lever inte livet som en normal 15-åring. Istället för att spendera sin sommar att ladda upp för nästa läsår, har Simpson har turnerat landet som förband på Big Time Rush 60-dagars nordamerikanska turné. Linda upp på 21 september, är Cody tar ingen tid innan släppet av hans debut album - han är på väg att slå vägen med Justin Bieber.
MTV News pratade med Simpson i New York i onsdags (15 augusti) där han delade sin glädje av att sammanfogandet till Believe turnén, som startar 29 september, och Carly Rae Jepsen är även med.
"Jag är på den här turnén tills i slutet av september och sedan frågade faktiskt Bieber om jag ville följa med honom under den första veckan av hans turné så jag ska börja i Vegas med honom och göra ett par konserter på det västra kusten vid tiden för mitt album, "Simpson sade och kommer till den utsålda konserterna. "Och sen ganska mycket åka runt ut själv och "promota" albummet och sjunga och bara hålla på med musiken. Jag tror att jag åker till Europa i november, så det borde vara roligt."
Ungefär som Bieber, så vart Simpson också upptäckt på YouTube redan 2009 och är också tecknad med Bieber chef, Scooter Braun. Nu, även om deras musikaliska stil har jämförts från tid till annan, avslöjar Simpson finns det ingen konkurrens mellan de två i själva verket har de faktiskt varit i studion tillsammans flera gånger och arbetar på nytt material.
"Han är en bra vän till mig, har vi varit i studion ett par gånger tillsammans," sa Simpson. "Han kontaktar mig  från tid till annan som," Jag fick en idé för dig, kom in ska vi skriva en låt och sånt. "Det är bara bra att ha musikaliska relationer med människor med samma problem. Det är bra att lära av artister som den som är i liknande positioner som du är, men har gjort det i ett lite tag längre."
Ändå bör fans inte få sina förhoppningar upp eftersom det inte ser ut som en Simpson / Bieber samarbete kommer att visas på den australiska sångerskan kommande debut album, Paradise, som kommer att släppas 2 oktober.
"Inte på detta album, men i framtiden, ja vem vet vad som kommer att hända," sa Simpson om att släppa en Bieber låt. "Vi bara väntar på rätt tillfälle att göra en låt. Vi vill inte bara vill lägga ut en låt för att vi kan, du vill vara säker på att det är rätt låt och rätt tid. Jag vill verkligen presentera mig ordentligt och sedan komma samman och släppa något senare i min karriär. "

- mtv.com

NYC!!


Cody Simpson Makes A Second Stop At CHOP!

CHOP var så glada över att ha Cody Simpson tillbaka i studion förra veckan så vi kunde fånga upp alla de stora saker som händer med hans karriär.

Sedan hans senaste besök i barnsjukhuset i Philadelphia, har Cody varit i Kanada, Japan och Australien (där han växte upp)! Han är för närvarande öppna för Big Time Rush (som besökte studion tidigare samma dag) fram till slutet av september och hade en show med dem samma kväll.

Från hans tidigare besök (i studio) har vi lärt oss att Cody brukade vara en konkurrenskraftig simmare, så det var ingen överraskning för oss att det är hans favoritsport att titta på OS. Han egentligen inte har mycket tid att simma med sin nuvarande schema, men när han gör det, specialiserar han sig på fjärilssim!

Patienterna frågade Cody vad hans favoritlåt som han har skrivit var och han sa att det var "Paradise" från hans nya album. När de frågade vilken musiker har haft den största inverkan på honom förklarade han att han verkligen ser upp till Justin Timberlake och hoppas att arbeta med honom en dag.

Patienterna frågade Cody om han kunde berätta några saker om honom som inte alla vet. Han lät dem in på några hemligheter ... hans favoritfärg är blå, hans favorit (och tur) nummer är 4, är hans favorit-Xbox-spelet "Halo 3" (han spelar med sin lillebror) och han absolut älskar tacos (soft shell utan ost!).

Innan Cody avslutade hans stora besök framförde han sin nya singel "Wish You Were Here" med sin akustiska gitarr och tog bilder med patienterna.

Vi var så glada att välkomna tillbaka Cody till studion och är så uppskattar all hans stöd! Vi hoppas att han stannar tillbaka i varje gång han stan!
 
- http://ryanseacrestfoundation.org

Aussie Singer Cody Simpson On Latest Single, 'Big Time Rush' Tour


TWIST Exclusive: TWIST Hangs Out With Cody Simpson + Album Deets!

Twist kom just tillbaka från att ha umgåts med Cody Simpson! Han var så roligt och spänd på att berätta några detaljer om sitt kommande album, Paradise! Säger Cody "Jag tror att jag är mest glad för att jag vet att mina fans verkligen kommer att älska det och jag känner alla som hör det kommer att njuta av det!" Han säger också: "Det finns en hel del dansmusik och en hel del beach-y låtar där på också, så det är en hel del riktigt bra musik!" Tack Cody för en fantastisk tid och vi kan inte vänta på albumet den 2 oktober!

Message from Cody to Becky G

Spoola fram till ca 6.40.

Cody Simpson LIVE on Sunrise


COVER STORY CODY SIMPSON: Standing at a crossroad

Tänk så här: en sångare, ensam på scenen i väntan på ljuset ska tändas. Han kan redan höra skriken från flickorna ekande genom konsert salen.

Deras förväntningar är överväldigande och krascha in i honom som en brytande våg när han står där, samla sina tankar. Gitarr i handen, stannar till en stund innan tittar upp, och då hans ögon översvämmas av starkt ljus och även ljusare fans. Han steg fram till mikrofonen, ler mot publiken och börjar spela. Ingen tvekan: det är där han har alltid tänkt att vara.

Jag har träffat Cody Simpson innan och har alltid varit imponerad av hans lugna självförtroende, men ingenting kunde ha förberett mig allt, men tyst entusiasmen hos hans fans som låg och väntade utanför. "Fansen här är fantastiska", säger Cody, när vi sitter ner tillsammans i närheten av ett fönster på vår fotosession, där vi kan se kön av hans fans. Flickorna väntar utanför, trotsar
kylan och redan uppställda för konserten, som äger rum samma plats senare på kvällen. De upptäcker oss omedelbart, och Cody står och vinkade tillbaka, till extatiska reaktioner.

Den 15-årige infödda australienaren har redan släppt två EPs (4 U och Coast to Coast), med singlar som "On My Mind", "Not Just You" och "Angel" snabbt klättrar på topplistorna. hur gick en avspänd surfar kille från stränder i Australien hamnar på en scen framför tusentals och åter tusentals fans
hängande alla hans ord? Allt handlar om att en vägskäl: ett beslut som ändrade vägen av hans öde från vanliga tonåring att rockstjärna.

"Jag först plockade upp en gitarr när jag var sex år gammal och började skriva låtar när jag var sju," Cody säger påminner hur det hela började. "Men du vet, det var bara något som jag gjorde på sidan av jag simmade varje dag och jag surfade,. Jag hade mitt liv inrättat jag var 13, gå på gymnasiet, och sedan lade jag upp några videos online. "Kända sista ord. Dessa få filmer förändrade allt. Han började med en
att lägga up en video av en vän och sig vid en skola talangjakt och sjunger en Jason Mraz täcka av "I'm Yours", och nyheten om hans talang började sprida sig. Fans ville se fler videor Cody började spela in covers hemma och publicera dem på YouTube. Svaren var överväldigande. "Jag har föväntade mig inte att detta skulle bli en så stor del av mitt liv. "
 
Vad han satsar på förde tävlingssimning, inte musik, som en
karriär. "Simning var en stor passion mig", säger han. "Jag skulle bli nästa Michael Phelps." Med inspiration från amerikanska Michael Phelps "ominating
åtta guld vinner på 2008 OS i Peking och Cody tränade hårt med några av de bästa tränarna och att satt sitt fokus att finslipa sin sport val.


Men då skivbolag kom och ringde, och han hade ett svårt val att göra: stanna i
Australien och fortsätter simma, eller ta en stor risk genom att underteckna en deal och flytta hela sin familj till USA. Står hos en gaffel i vägen, beslöt Cody
att ta steget in i en annan typ av pool: musikens värld. "Det var mycket svårt för mig, särskilt i en så ung ålder att behöva välja en
karriär för mig själv. Kan du tänka dig, vid 12 eller 13 år, för att försöka lista ut vad du vill göra för resten av ditt liv? "Cody säger." Det är ett galet, galet, galet beslut. "
 
Han var tvungen att tala om nyheten till sin sim coach-såväl som vänner och familj, att han gjorde valet att flytta till staterna. "Det kom som en stor överraskning för de flesta. Jag var typ det tysta killen", säger han, minns sina chockade uttryck efter att ha hört nyheten. "Jag är mycket blygsam, och jag tycker det är viktigt att vara så i denna galna arbete eftersom det kan ta dig ut marken lite. "
 
packade Cody sina väskor och och tog hans familj halvvägs runt om i världen, ge upp en dröm i hopp om att göra en annan verklighet. Och även om de inte är med honom på scenen, under starkt ljus, stannar de i närheten, med honom genom varje steg. "Det är viktigt att hålla den tighta cirkel med fantastiska människor runt omkring dig att se till att du alltid på marken."
 
Naturligtvis även den mest övertygade av oss har dagar av tvivel. "Ibland tror jag," fattade jag rätt beslut för min lillebror och min lillasyster? "Min lillebror är åtta år gammal, och han reser världen, går i skolan på vägen, han har inte en vanlig liv " medger Cody. "Jag frågar mig en andra gång
ibland, men min familj har alltid varit lugnande för mig att de är här för att stödja mig och uppmuntra mig med allt som jag gör."


Ibland är det handlingen att gripa ett tillfälle när det kommer i din väg och ta hårdare väg med rätt personer att gå bredvid dig och se till att du aldrig ser tillbaka, det gör hela skillnaden.

Framgång, oavsett i vilken karriär du väljer kommer från en vilja att säga "ja" till ditt stora genombrott, även när det är lite läskigt att göra det. "Det allt bara hände så snabbt och oväntat," Cody säger. "Nu, som att komma till länder som jag trodde aldrig att jag skulle besöka i mitt liv, och att spela inför hundratusentals fans-för att hela dealen ska gå på är det som något som jag tror många människor drömmer om. Men de bara drömmer om det, vet du? "
 
Genom att välja rätt väg vid sin korsning, får att göra så mycket mer. han
får leva sin dröm fullt ut. Det är där han har alltid tänkt att vara.
 


PROM NIGHT with
Cody Simpson

It's prom night! How do you start
things off?

*OBS* Dem understrukna är det Cody valde!!

a) Agree to meet your date there
and roll in with the guys.
b) Pick her up in your own wheels.
c) Surprise her with a stretch
limousine.


Sometime during the night, your
date's dress ripped! What do
you do?


a) Give her your jacket to cover
up the rip.

b) Tell her to go home and
change.
c) Encourage her to let it be and
rock it!

When it comes to dancing,
what's your style?

a) The first one on the dance floor!
b) Reluctantly busting a move.
c) Waiting for a slow song to hold
your girl close.

 

- Faze Magazine

Floral Shoes


Ustream - Inspelad

 

Missade du Cody's Ustream med hela hans crew inatt? Ingen fara du kan titta på den ovanför. Den är inspelad.

Bild:

aw 's little sis Poppy looking gorgeous in front of my Jays Jays billboard at the mall!
 

New Arrivals


Ustream - 03.00

Vi gjorde det!! Äntligen har Wish U Were Here videon fått 500 000 visiningar, vilket betyder att Cody ska ha en Ustrem. Vilket sker idag/inatt, den är 3.00 svensk tid. Missa inte den!

Wish U Were Here Summer Series - Question time!!

Vill du att Cody ska svara på just din fråga i hans nästa avsnitt av Wish U Were Here Summer Series? Nu har du chansen, skriv dina frågor på Cody's hemsida. Klicka här för skicka din fråga. Glöm inte att skriva ditt twitter namn också, det stod att man skulle göra det. Här visas Summer Series. Cody twittrade om det >> "I'll be answering your questions in an upcoming Summer Series webisode! send in your questions for me >>

Mansfield, Massachusetts 12/8 - 12


Wish U Were Here Remixes

Finns nu på iTunes men tyvärr inte tillgängligt i Sverige! Men dem finns på youtube, klicka här för att höra dem.

Victoria Duffield - They Don't Know About Us feat. Cody Simpson

Äntligen är duon här!! köp den på iTunes här. Men låten finns även på Spotify.

Hershey, Pennsylvania 11/8 -12


Instagram bilder från Matt och Jeff

Massachusetts here he comes

Watching @codysimpson workout before show


Josh Winnington är i USA

Som ni kanske har läst på Alli's twitter så är Josh, deras kompis från Australien med på turnén nu och ska va det i några dagar. Vilket är kul för dom!

URGENT: CODY SIMPSON JUSTIN STIRLING


Instagram:

Rolling around in Philadelphia Rain | #AllBlackFreshCode

this guitar actually weighs 1000 pounds

nature feels emoji

whole lotta salt in my veins emoji

we end our day down by the sea •


Camden, New Jersey 10/8 - 12


Cody Simpson on His Debut Record and Potential Rap Career

Du har arbetat med detta album ett tag Vad har gått in i bearbetning av det?
"Jag har förberett för detta album att komma ut och etablera mitt eget ljud och bild i branschen. Jag tror att folk verkligen kommer att förstå mig när detta album kommer ut 2 oktober. Singeln är dans låten" Wish U Were Here "och det finns en hel del mogna strand låtar på det som är min grej,. jag älskar stranden och surfing. Jag kommer från Australien, så det är min livsstil, och jag vill se min musik passar det".
 
Har du en favoritlåt på skivan?
"Det är som att ha tio eller tolv små barn! Det är det här en låt som finns på albummet-Jag har just avslutat den slutliga versionen igår, och det är titelspåret på albumet som heter" Paradiset ". Det är en av mina favoriter, definitivt. "
 
Du har samarbetat med bästa rappare som T-Pain och Flo Rida. Hur är det att spela in i studion med dem?
"Jag lär mig så mycket av dem. När jag är där och titta på dem rappar verser till en låt som du skrev, det är en härlig känsla. Efter att jag gjorde låten med T-Pain för mitt album, skickade han tillbaka den slutliga versionen och jag flippade ut eftersom jag personligen tror att versen du hör på min skiva är en av de bästa verserna jag hört honom göra. Det är en sådan cool känsla."
 
Tror du att du någonsin ska försöka rapping?
"Det skulle vara bara för skojs skull-Jag skulle inte lägga ut ett album eller något! Men kanske på en regnig dag, vem vet? Jag tycker om att rappa, men jag är inte ute efter att göra det på något annat sätt än bara lite kul här och där. det är inte den typ av musikstil som jag tror att jag ska växa upp att göra."
 
Du har en enorm följande på sociala medier. Vilka råd har du för att bygga en online-fan base?
"Anslut med dina fans och få dem att känna som de känner dig. Låt dem veta vad du gör från dag till dag. Självklart är det bra att ha någon form av mystik också, men det är viktigt frigivning nytt innehåll varje dag. Varenda veckan, jag har en webb avsnitt som kommer ut om hur det känns bakom kulisserna på min turné. jag satte en liten swimming tävling som jag hade med min säkerhetsvakt-funny stuff! "
 
Du nämnde att upprätthålla en känsla av mystik, som vi är säkra på blir allt svårare för dig. Blir spekulationer om ditt privatliv svårt och jobbigt för dig?
"Ja, det tog en stund att vänja sig vid människor med intresse för andra saker än bara min musik. Den levereras tillsammans med den. Jag vill inte vara offentlig om allt som jag gör. Det handlar om att hitta en balans."
 
Vilken musik lyssnar du på just nu?
"Frank Ocean's-album, Channel Orange är på repeat just nu. Jag älskar varje låt. Definitivt en hel del John Mayer-Continuum är fortfarande mitt favorit album någonsin, av någon. Jag gillar Jason Mraz nya album också."
 
Är det någon som du längtar efter att samarbeta med?
"Jason Mraz, John Mayer, och Jack Johnson är människor som jag ser upp till. Jag undrar hur jag ska göra musik som de gör musik. Justin Timberlake är definitivt min största inspirationskälla när det kommer till underhållning."
 
Din musik video till "Wish U Were Here" har precis släppts. Vad är det om?
"Det är en livsstil rundtur video som visar mitt liv och önskar att min tjej var här med mig när jag uppträder och jag är super upptagen. Vi sköt en riktigt cool bild på scenen av mig dans, och vi skjuter ut ett gäng av fyrverkerier i Louisiana."
 
Din musik video till "Wish U Were Here" har precis släppts. Vad är det om?
"Det är en livsstil rundtur video som visar mitt liv och önskar att min tjej var här med mig när jag uppträder och jag är super upptagen. Vi sköt en riktigt cool bild på scenen av mig dans, och vi låter ut ett gäng av fyrverkerier i Louisiana. "

Vad är dina planer för de närmaste månaderna?
"Jag ska göra det sista albumet, och jag är ganska mycket fokus på turen just nu och ger den bästa showen jag kan för att fansen. Jag ska till Bahamas för att göra en konsert i november, och sedan går rakt över till Europa för att göra shower i Frankrike, Tyskland, Storbritannien och Irland. det blir första gången som jag faktiskt har varit till Europa. "

Wish U Were Here Challenge

Som ni kanske har läst på twitter har Cody gjort en tävling, när Wish U Were Here musik videon når 500 000 visningar så kommer han ha en ustream, så se till att säga till alla du känner att se den!!

Cody Simpson - Wish U Were Here ft. Becky G [Remixes]


Darien Center, NY 9/8 - 12


"Wish U Were Here" Acoustic - Cody Simpson: Wish U Were Here Summer Series Episode #5


Live performance at Q102 Philly


Instagram bilder från Matt, Jeff och Tarron

Superstar in the making. Privileged to watch a future legend work.

Preview of tomorrow's #WishUWereHere Summer Series Episode

What do I do with my hands?

@codysimpson @allisimpson and the crew having some fun

@CodySimpson and I...


Fox Good Day

 
Philadelphia News, Weather and Sports from WTXF FOX 29

10onTop

Du ser sneak peak nedanför. Det sänds 11.30 EST på MTV i USA. Tror inte det visas i Sverige.

Get More: 10 on Top, Full Episodes


Wantagh, New York 8/8 - 12


Nya FAME serietidningar ft. Nick Jonas, Demi Lovato, One Direction, Katy Perry, Justin Bieber och Cody Simpson

Den populära FAME humorbok serien och grafiska romaner får några stora nytillskott! Liv av Nick Jonas, Demi Lovato, One Direction, Katy Perry, Justin Bieber och Cody Simpson, det kommer att skrivas en krönika i både deras tryckta och digitala versioner.
 
FAME: Cody SIMPSON - (Förbeställ HÄR.)

Bluewater Productions är i farten igen med sin populära FAME linje av biografi serietidningar. Den här gången är den australienska sjungande pop sensationen Cody Simpson är med. Lär dig allt om i Cody tidiga liv och stiga till berömmelse. Med hits som "iYiYi" med populära artister Flo Rida är Cody säker på att bli nästa stora grej.

Bethel, New York 7/8 - 12


Instagram:

 

Fellas @EdSheeran @PerezHilton #ATeam #WishUWereHere

thuggin<3 @leahmccarthy

stage sunset | long island, new york

sorry I had to. I think he saw me take a sneaky photo. #coolhat #lookatthisguy

salute.

 


Trend Topics!

tog bilden ifrån .

Cody Simpson - Wish U Were Here ft. Becky G [Official Video]


Burgettstown, Pennsylvania 5/8 - 12


Instagram bilder från Toby, Sophie, Kahlea Baldwin, Leach Mccarty och Matt

emojiemoji @codysimpson

Miss this @allisimpson @jordyharrison @codysimpson

nerd party on the bus with @codysimpson and @haileybaldwinnn

Thug @codysimpson

@CodySimpson Co-Hosting MTV's 10 On Top


Ny Twitter Icon!


Summer Tour 2012


Cody Simpson Announces his "Wish U Were Here" Music Video

Idag klockan 22.00 så har videon premiär. Missa inte det!!

Beaver Valley Mall Signing


Jay Jays

 

Tinley Park, Illinois 4/8 - 12


Cody Come To Turkey

Cody Come To Turkey var en trend topic på twitter igår, tog bilden från @_TugbaSimpson_.

Instagram:

shred • till • ya • dead

Super Beach Kids With Nothing But Dirty Vans

cheers to the teenage years | ☮

she from the clouds

channel orange


Louisville, Kentucky 3/8 - 12


Cody Simpson Swimming: "Minnow Beats Shark"


Nashville signing!


Cleveland, Ohio 1/8 - 12


The Walk - Cody Simpson: Wish U Were Here Summer Series Episode #4


Cody Simpson - Wish U Were Here [Official Music Video Teaser]

Viden släpps 7:e augusti klockan 22.00 svensk tid. Den har premiär på The Warner Sound's youtube kannal. Klicka här för att komma till deras youtube kannal.

Punk'd på SÖNDAG

På Söndag kommer det vi alla har längtat efter, Punk'd avsnittet där Cody är med. Slå på tv:n 21.30 och titta på MTV. Då smäller det. Alltså så på Söndag visar MTV Punk'd, klockan 21.30. MISSA INTE DET. Om ni missar det kan ni kolla på reprisen eller på MTV.se. Längtar redan! Ser fram emot det super mycket. Här är beskrivningen om avsnitter >> "Heather Morris från Glee presenterar ett nytt avsnitt av Punk'd där hon blåser Joe Jonas, Cody Simpson blir rånad och Emma Roberts får glassproblem."

Instagram bilder från Alli och Matt

just a couple aussie fellas emojiemojiemoji @codysimpson

"All my wet suits tailored up" -@CodySimpson

@CodySimpson and moi by @AlliSimpson #FishEye

#WishUWereHere


Red Carpet Pre Party 96.5 KissFm


Cody Simpson Interview With Chicago Parent Magazine


101.3 KDWB


Jeopardy


Konsert i Ohio

 

Clarkston, Michigan 31/7 - 12


The Sound Off: Wednesday, August 1, 2012

 

Gifboom från Matt

Hands up in Cleveland for @codysimpson #WishUWereHere


Hallmark Textbands M&G with Cody.

 
 

Instagram bilder från Matt och Jeffrey

@codysimpson playing #wishuwerehere at 95.5 in Detroit

#TeamCookies @allisimpson @codysimpson #PrinceTom @ceramicchickn

@codysimpson on Fox8 in Cleveland #wishuwerehere

@codysimpson when you ignore me, I take funny pictures.. #consequences

 


Fox 8 News Cleveland


Signing at Finish Line


TWIST Exclusive: TWIST Chats With Cody Simpson!

Twist: Kan du berätta lite om Hallmark's text band?
CS: Texten Banden är verkligen coola för många av mina yngre fans som inte kan ha en telefon och de vill börja chatta genom tekniken. De kan stöta handleder och utbyta meddelanden och sånt, så jag tyckte det var riktigt coolt.

Twist: Har du användt Text Banded alls?
CS: Min lillebror älskar Text Banden. Han har använt dem lite och han har mycket roligt med dem. Jag spelar med honom lite med dem.

Twist: Om du var i samma ålder som, eller kanske lite äldre än din bror, vad är första skaen du skulle använda en text Band med?
CS: Kanske frågar en flicka ut på en första dejt. Du vet, jag önskar att jag hade den när jag var lite yngre, för jag skulle ha använt det till min stora fördel.

TWIST: Kan du berätta vad du ser fram emot att göra vid evenemanget i kväll?
CS: Jag gör en liten akustisk uppträdande. Det blir häftigt att bara chilla ut lite. Bara sitta ner med min gitarr och komma in i det.

TWIST: Kan du berätta lite om de kommande avsnitten av "Wish U Were Here?"
CS: Jag tror att nästa kommer att vara fokuserad kring Alli. Jag kan inte ge bort så mycket mer! Vi definitivt bara forsätta att ge mina fans att bakom kulisserna insikt om vad som händer på och allt det roliga att vi har på turné.

Twist: Jag vet att du också håller på med det sista finputsningarna med Paradiset, stämmer det?
CS: Albumet är ganska mycket klart! Vi har fortfarande fram till 2:a oktober för att få det hela klart. Jag är ganska exalterad! Vi har en hel del fantastiska dans låtar och en hel del riktigt bra, chill, strand poster. Jag är bara så förväntansfull för mina fans ska få att höra det!

TWIST: Kan du berätta en av de mest meningsfulla låtar som du har spelat in?
CS: "Wish U Were Here." Det är ungefär vad hela sommaren kampanjen är uppbyggd kring. Jag har bara riktigt fokuserad på den låten just nu går runt och uppträder den och säger till mina fans att begära det på radiostationer och på Radio Disney! Det har varit nummer ett på Radio Disney den sista veckan eller så. Så det är ganska coolt. Jag tycker det är något som många människor kan relatera till när de är borta och de är saknade vänner eller en flickvän eller en pojkvän eller vem det är.

Twist: Kan du berätta lite mer om vad det är som? Hur hanterar du när du missar folk?
CS: Det kan vara svårt då och då. Jag vet att jag har varit ute på vägen i ca tre månader och jag kommer att resa ganska mycket fram till slutet av året, så det inte bli svårt ibland. Bortsett från alla de fantastiska saker som händer, har du en stund där du missar en hel del av dina vänner, och jag tycker det är coolt för folk att ha en låt som typ band som alla tillsammans, men är också en riktigt rolig sommar jam.

Twist: När du tänker tillbaka nu, speciellt när du tittar på OS, har du någonsin har några andra tankar om att ge upp simning?
CS: jag ångrar definitivt inte det. "För vad jag gör just nu är så fantastiskt och jag skulle inte önska något annat." Jag saknar att simma mycket och man vet aldrig vad som kan hända i framtiden. Ingenting är omöjligt och det är aldrig för sent för saker. Just nu, lever jag mina drömmar. Men vi får se vad som händer. Jag vill inte säga för mycket.

Twist: Simmar du fortfarande?
CS: Nej, jag egentligen inte, jag har inte riktigt tid att göra det. Det är tidskrävande, men varje gång och då och då är jag i  poolen och simmar ett par varv och sånt. Men är jag glad för många av mina kompisar som har kommit med i  laget. En av mina kompisar fick faktiskt silvermedalj i bröstsim i OS. Jag är förväntansfull för honom!

Twist: några kommande projekt?
CS: Om du inte har kommit ut till en showen, kom ut och se turen. Jag bara glada för min album att komma ut!

TWIST: Tack så mycket för att du tog dig tid att prata med oss Cody!
CS: Definitivt! Tack igen. Ha en bra dag!

Instagram:

shouts to one of my mates, one of my aussie Gold Coast Brothers, and a shredder in the ocean || @daynetelf

Dragon Ball Z emoji

 

big fella's looking happy

emoji 1997*

Vintage Fresh Code | @JeffreyTraynor

emojiemoji

 


Konsert i Indiana


98.7 AMP RADIO

Lyssna på Buck and Coop's intervju med Cody här.

Channel 955


Hallmark Store in Wheaton 30/7 - 12


Noblesville, Indiana 29/7 - 12


RSS 2.0