Cody Simpson Makes A Second Stop At CHOP!

CHOP var så glada över att ha Cody Simpson tillbaka i studion förra veckan så vi kunde fånga upp alla de stora saker som händer med hans karriär.

Sedan hans senaste besök i barnsjukhuset i Philadelphia, har Cody varit i Kanada, Japan och Australien (där han växte upp)! Han är för närvarande öppna för Big Time Rush (som besökte studion tidigare samma dag) fram till slutet av september och hade en show med dem samma kväll.

Från hans tidigare besök (i studio) har vi lärt oss att Cody brukade vara en konkurrenskraftig simmare, så det var ingen överraskning för oss att det är hans favoritsport att titta på OS. Han egentligen inte har mycket tid att simma med sin nuvarande schema, men när han gör det, specialiserar han sig på fjärilssim!

Patienterna frågade Cody vad hans favoritlåt som han har skrivit var och han sa att det var "Paradise" från hans nya album. När de frågade vilken musiker har haft den största inverkan på honom förklarade han att han verkligen ser upp till Justin Timberlake och hoppas att arbeta med honom en dag.

Patienterna frågade Cody om han kunde berätta några saker om honom som inte alla vet. Han lät dem in på några hemligheter ... hans favoritfärg är blå, hans favorit (och tur) nummer är 4, är hans favorit-Xbox-spelet "Halo 3" (han spelar med sin lillebror) och han absolut älskar tacos (soft shell utan ost!).

Innan Cody avslutade hans stora besök framförde han sin nya singel "Wish You Were Here" med sin akustiska gitarr och tog bilder med patienterna.

Vi var så glada att välkomna tillbaka Cody till studion och är så uppskattar all hans stöd! Vi hoppas att han stannar tillbaka i varje gång han stan!
 
- http://ryanseacrestfoundation.org

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0