Instagram:

daily essentials emoji

just saw the first physical copy of the album! October 2nd here we go. #Paradise

emojiemojiemoji

it's always a good time! • @carlyraejepsen

Paradise, Nevada

The album is now available to the world! Already #1 Pop Album in Canada and #2 in the US! Thank you, dreams come true! http://bit.ly/paradiseitunes

I'd like to thank my fans for taking a chance on this Gold Coast kid with a dream. #Paradise


Believe tour day 1

 

Cody Spills Paradise Secrets!

 
BOP & TB: Vilken låt på Paradise tog längst tid att spela in?

Cody: "Wish U Were Here" tog längst tid att spela in. Många av mina låtar tar en riktigt kort tid från början till slut. Jag är vanligtvis ganska snabb i studion - och jag avslutar flesta låtar ett par timmar. Men för "Wish U Were Here" det tog typ fyra olika dagar vid fyra olika studios. Den fjärde gången i studion, jobbade jag bokstavligen tills jag somnade. Vi var i en studio i Malibu och jag kunde inte sjunga en till not och jag somnade
faktiskt!

BOP & TB: När du först spelar in en låt, hur du kommer ihåg texterna? Skrivs de ned någonstans?

Cody: Det beror på. Många gånger, skriver jag ner texterna på min mobiltelefon, jag kommer att gå in och spela in det direkt ... så jag behöver min telefon. Andra gånger är det en låt som jag har skrivit och spelat så många gånger på min gitarr då jag inte behöver min mobil. Då kan jag bara gå in och sjunga den!
- BOP and Tigerbeat

Bild:

School Days

Monterrey, Mexico 26/9 - 12


Mexico City, Mexico 25/9 - 12


Mexikansk intervju!


Instagram bilder från Alli, Matt och Angie

sibling love | emojiemojiemoji

@codysimpson and I discussing set for the Believe tour dates that start tomorrow

Rehearsals for Believe Tour @codysimpson


PARADISE

Lyssna på PARADISE här.

Instagram:

Mexico City Let's Go!

hotel spas in mexico city - stoked

LISTEN TO THE ALBUM ONLINE NOW! It comes out TOMORROW in Australia! And on Tuesday worldwide! #PARADISE

fellas | @mrtobiassmith emoji

chilling and stoked that my album came out in Australia today! Much love to my home country. #Paradise

50's

my mate @andrew50watt's slick new custom. #blackandgold

whatever mate


Pre-order Paradise!!!

Förbeställ Cody's album Paradise här.
 

Make Us Part of Your Family - Girl Friends


Twist Magazine

I tidningen: Cody's Sibling Rivalry: "Alli and I Fought All the Time!" Only in TWIST! + Win a Date with Cody!

TWIST Chats with Cody Simpson!

Twist: Din YouTube-film Finding Cody är ute idag! Kan du berätta om det?

Cody Simpson: Det är en interaktiv film för mina fans. Det är resan av två fans som har utegångsförbud och de smyger ut ur huset och gör sitt bästa för att komma backstage och till konserten. Det kommer att vara coolt för mina fans kommer kunna åka med på resan och göra egne beslutningar!

Twist: Hur kom du på idén?

CS: Min chef faktiskt kom till mig med idén. Han var som, "Cody, vill du skådespela lite?" Jag svarade, "Ja, visst, ja!" Jag är alltid på att prova nya saker! Vi tänkte det ut typ av snabbt, fick det filmat, och nästa sak du vet, det är ute! Så det är ganska coolt.

Twist: Skulle du säga att skådespeleri är något du skulle vilja göra mer av i framtiden?

CS: Definitivt i framtiden. Jag har mitt som album kommer ut. Jag vill verkligen etablera musik sidan innan jag försöker ut till andra saker. Men jag ärligt talat så njöt jag verkligen av allt skådespeleri. Det var mycket roligt! Det kom typ av naturligt. Det var första gången jag hade agerat, så det är coolt!
 
Twist: Vilken var din favoritscen att filma?

CS: Jag fick sätta upp en riktig konsert som en del av filmen. Så vi gav faktiskt ut ett par hundra biljetter till fans som fick ta del av filmen. Och vi filmade det i Downtown Disney.

Twist: Paradise kommer ut snart! Är du förväntansfull?

CS: Jag är nervös och jag är exalterad. Jag ärligt talat inte riktigt vet hur man känner! Allt jag vet är att jag är övertygad om att musiken jag har skapat är bra och att jag tror på det, så jag hoppas bara att alla andra gör också! Jag är också nervös eftersom det kommer att vara det första som många människor hör av mig. Vi har tagit vår söta tid med det och jag har verkligen jobbat hårt på det och göra säkert att det är verkligen unikt för mig
 
 
TWIST: Du ska också gå på turné i Europa om ett par månader!

CS: Ja, i november. Jag släppte precis datumen, faktiskt. Jag gör 10 spelningar. Jag är ganska exalterad på att åka dit. Jag har aldrig varit i Europa tidigare.
 
Twist: Är du förväntansfull att se något speciellt medan du är i Europe?

CS: jag verkligen ser fram emot att åka till Paris, för jag har en ledig dag där. Men jag ser definitivt ser fram emot att Paris och London! Jag vet inte riktigt vad jag man ska förvänta sig, men jag är exalterad. Jag älskar att vara en "jet setter" till så ung ålder!
 
Twist: Kommer du att turnera i Amerika snart?

CS: Definitivt nästa år. Förmodligen runt februari eller mars.

Twist: Tack för att berättade allt!

CS: Tack!
 

Instagram:

through my eyes. morning weekend surfs, nothing better <3

back fresh from the beach mate!

Sweet Baby Jesus

good laughs

sending photos while we're bored - @kendallnjenner #repost

Gorgeous Cali | Four Seasons, Beverly Hills

Freshies <3 #Paradise #MarcJacobs

#superbeachkids


The Bing Lounge


The Permanent Rain Press Interview with Cody Simpson


HBO Luxury Lounge In Honor Of The 64th Primetime Emmy Awards


Bilder:

Night Life.
morning surfs

Cody Simpson at the Carly Rae Jepsen Album Release Party


Instagram bilder från Alli och Angie

emoji

hacked by cs

Cody and Matt!

Peekaboo


Instagram:

authentic - @mrtobiassmith

raw

we are the thought provoking, softly spoken, heart wide open, chill emotion kinda guys who shred on boards down in the ocean

the coast, home - @abbyjkeep photography

aye

having a chill

saturdays


Gangnam Style - Cody Simpson, Victoria Duffield and Crew


Puyallup, Washington 17/9 - 12


Vancouver, Canada 16/9 - 12


Exclusive: Cody Simpson Dishes on ‘Finding Cody’ Movie and ‘Paradise’

Du har turnerat hela sommaren. Finns det någon plats som du inte har varit ännu som du skulle älska att åka till? Tja, jag ska till Europa i november. Jag är väldigt förfäntansfull för det. Jag har alltid velat uppträda i Paris och Storbritannien. Det är lite av en dröm som kommer att uppfyllas. Var annars ... förhoppningsvis en australisk turné nästa år. Jag har aldrig turnerat mitt hemland innan.

Du har massor av spännande saker som kommer upp bland annat att Finding Cody. Kan du berätta om det?
Det är en riktigt cool interaktiv online film för mina fans. De kan följa med i resan med två fans som smyger ut ur huset, kommer in backstage, träffar mig och kommer till konserten. Det är en riktigt cool interaktiv film och något som mina fans kommer att älska att ta del av. Den kommer ut 18 september.

Var du en stor "välj ditt eget äventyr" fan?
Jag var när jag var yngre. Det var alltid roligt att kontrollera resultatet.

Du spelar själv i den här filmen, men var det något agerande inblandade?
Ja, det gör jag. Jag uppträder och jag gör en liten del skådespeleri. Det gick bra.

Har detta inspirerat dig till att skådespela? Vi vet att du har spelat själv på en massa shower, men för framtiden?
Kanske i framtiden. Jag har fokus mer på musiken just nu, eftersom mitt album kommer ut om några veckor. Det har varit min huvudsakliga fokus och sedan när jag verkligen har etablerat min musik, kan jag se in på andra saker som skådespeleri. Jag är alltid ute efter att komma ut med nya möjligheter. Det var coolt, men för att få mina fötter våta med denna lilla film vi gjorde.

Alla är förväntasfulla för Paradise. Vi har hört din Preview to Paradise ... kommer hela albumet vara liknande? Ja, definitivt. Det kommer att finnas en hel del riktigt roligt, chill, akustisk, strand-typ av musik där. Dessutom  ett par riktigt roliga dans låtar också. Något som verkligen är unik för mig, något jag skapat och mycket mer. Jag är ganska exalterad för att låta andra människor höra varje låt. Det finns 10 riktigt coola låtar och det visar allt mitt hårda arbete.

Finns det en låt som du mest glada för människor att höra?
Det är ungefär som att ha 10 små barn. Du kan inte riktigt välja en favorit. Jag gillar dem alla på olika sätt och det finns faktiskt en låt, "Paradise", titellåten. Det är den allra första låten och jag är ganska glad för mina fans att höra en. Det är den sista sången vi gjorde och den gjorde hela albumet.

Var får du inspiration till dina låtar?
Det är en hel del personliga saker. Jag försöker skriva låtar om vad jag tror ... Jag har insett att tjejer gillar att höra i låtarna. Jag gillar verkligen att skriva texter som berör en låt som "Gentleman". Något som jag tror på och som jag vet mina fans gillar att höra. Många av låtarna jag skriver själv är söta, akustisk gitarr register och du kommer att höra några av dem på album.

Vi fick en smygtitt in i ditt liv i sommar med din webseries, men vad har varit höjdpunkten i sommar?
Det är svårt att säga eftersom varje dag är så annorlunda och spännande. Jag kan inte riktigt sätta ett namn på det eftersom jag får göra så många fantastiska saker.

Har du bestämt dig för din nästa singel från Paradise?
Jag har en i åtanke, men jag vet inte riktigt vill ge bort ännu. Det är en med Colby O'donis och dess en real cool dans låt med en lite gitarr i den. Jag är ganska förväntansfull om den, men jag vill inte ge bort för mycket annat. Jag hoppas verkligen att alla njuter "Wish U Were Here" just nu, dock.

Hur svårt är det att komma med vilken låt skulle vara en singel?
Jag känner mig som de låtar som är singlar bara hålla ut till dig. Man typ vet när du avslutar en låt och du säger att detta är definitivt en. Vissa låtar är som, det är fantastiskt, men det skulle inte fungera som en singel. Till mina fans, är varje låt lika viktigt som resten så jag bara försöka sätta så mycket arbete som jag kan i varje låt.

Vad är ett mål du har för dig själv under de kommande 5 åren?
Definitivt mycket mer musik. Jag alltid kommer att göra musik, oavsett om det är för mina fans och min egen personliga njutning. Definitivt ett par fler album, jag kommer ut med en ny nästa år. Mogna mer. Jag älskar mode och kläd design, så jag ska faktiskt ge mig in det i mitt stilla sinne, designa saker. Lite mer skådespeleri också, men just nu är det allt handlar om Paradise och musiken.

Har du något meddelande till dina fans?
Jag exalterad för er alla att höra albumet och jag älskar er alla. Ni är fantastiska och att låta folk veta att albumet kommer ut.
 
- www.clevvertv.com

Finding Cody - The Adventure Begins To Find Cody Simpson


Wish you were Here - Cody Simpson - GloZell


KissFM Seattle

 

Rogers Arena Arrival (September 16)

 

Bild:

Cheese.
 

Cody Dishes On Dating!

Seventeen: Vi kan inte vänta för Paradise att komma ut! Vilka är några av dina favoritlåtar på albumet?

Cody Simpson: Jag gillar verkligen titellåten,"Paradise" Det handlar om att möta en tjej och allt om att henne är som ett paradis.
 
17: På tal om tjejer, skulle du någonsin dejta ett fan?

CS: Ja, det skulle jag! Jag skulle inte begränsa mig genom att säga att jag inte skulle dejta någon.
 
17: Vilken typ av tjejer du går för?

CS: Jag gillar tjejer som är som "laid back" och roliga att vara runt.
 
17: Vilka andra låtar på albumet ser du fram emot att andra människor ska höra?

CS: Jag gillar verkligen "Wish U Were Here". Det handlar om att vara på turné, men man saknar verkligen någon och önskar att hon var där med mig. Jag filmade in musikvideon på olika platser runt om i landet, där jag har varit på turné.

17: Har du någonsin gjort något romantiskt för en flicka?

CS: För Alla hjärtans dag, skrev jag min "crush" en låt och hade det professionellt inspelade. Jag släppte aldrig den eftersom jag ville att det skulle vara en låt bara för henne. Jag trodde det skulle vara mer speciell på det sättet.
 
-  www.seventeen.com

The Sound Off: Monday, September 17, 2012


Cody Ustream!


J-14 Magazine 2012 J-14 TEEN ICON AWARDS

Klicka på bilderna för att rösta på Cody.

Instagram bild från Alli, Young Astronaut och Bing!

sophisticated ignorance @codysimpson


swaggin with the little bro @codysimpson haha. Good times on tour!


.@CodySimpson takes the stage to celebrate the #BingItOn Challenge! #bingitoncody

.@CodySimpson taking a break between songs to answer fan questions. #bingitoncody

 


Instagram:

emoji

Does your daddy know we're in love?

Vancouver Travels

Cuties.

late nights, late mornings


Calgary, Canada 14/9 - 12

Hittade tyvärr inga fler videos. Jag har letat flera dagar nu.

Cody Simpson Makes A Surprise Visit To Camp French Woods


Edmonton, Canada 13/9 - 12


Victorica och Cody


To Be Continued... Cody Simpson: Wish U Were Here Summer Series Episode #10


Finding Cody [Behind The Scenes with Erin Lucas]


Moline, illinois 11/9 - 12


Instagram:

blurs and bright lights and bowties

super beach kid | photo taken in south florida

 

South Florida Beach Village • C Simp Photography emoji

Jet Settin' emoji

Buddy testing his modeling skills

aye @justinbieber saw this in your new book, good times mate! - @kimkardashian @kylieejennerr @kendallnjenner @jeffreytraynor

Hype.

The Joy Of Travel | Vancouver, CA

The Joy Of Travel | Vancouver, CA


Instagram bild från Alli

Tourists emoji @codysimpson


Grand Rapids, Michigan 9/9 - 12


MyMusic speaks with Cody Simpson


Toronto, Canada 8/9 - 12


New.Music.Live.


European Paradise Tour Dates


Smitten with Cody Simpson!!

Sneak peek från appen ovanför. Cody twittrade om appen(bild nedanför)
Appen finns för iphone och android och den har släppts!!. Klicka här för att läsa mer. Tyvärr kostar appen men den var inte så dyr.
 

#SuperBeachKids



På bilderna ovanför ser nu att Cody spelar in musik, han ska nämligen göra om Frank Ocean's låt ' Super Rich Kids' till 'Super Beach Kids'. Är någon exalterad? Jag vet att jag är det i alla fall. Åhh och sen så kommer ju Paradise om 22 dagar och Finding Cody om 8 dagar :D

The Hot30 Countdow

Klicka här för att lyssna på intervjun.

Instagram bilder fån Matt, Madison och Torri Webster!

@codysimpson kept it classy with his unplugged set at @muchmusic today #ParadiseOct2 #WishUWereHere

With @codysimpson before his Toronto show tonight! Gonna kill ittttt. #WISHUWEREHERE

Chillin on the #simpson tour bus! @madisonpettis @allisimpson @codysimpson & the Murphy family!!

A fun photo from yesterday! With @madisonpettis @allisimpson @codysimpson

 


#WishUWereHere

Så vi ska ju göra allt för att få hit Cody, eller hur? Så då måste ni rösta på #CodytoEurope röstningen på hans hemsida och vi måste ju även se till att hans låtar spelas på radion. Så då tänkte jag att vårat mål ska vara att #WishUWereHere ska spelas på en svensk radio kannal. Så önska låt på alla radio kannler du vet. Önska låt för The Voice här och för RIX FM här.

Instagram:

We put on formal wear and we suddenly become extraordinary. ♚

Saturday Afternoons | Toronto, Canada

Big Brother Matthew @ItsMattGraham

mean aussie feed


Ottawa, Canada 7/9 - 12


New.Music.Live.


PARADISE TRACKLIST

1. Paradise

2. Got Me Good

3. Be The One

4. Hello

5. Tears On Your Pillow

6. Wish U Were Here (featuring Becky G.)

7. I Love Girls

8. Back To You

9. Summer Shade

10. Gentleman


Cody Works Out - Cody Simpson: Wish U Were Here Summer Series Episode #9


MusiquePlus


Montreal, Canada 4/9 - 12


Finding Cody [Official Movie Trailer]


Bild:

chilling at <3


Hartford, Connecticut 2/9 - 12


Miranda Kerr and Cody


Finding Cody


Manchester, New Hampshire 1/9 - 12


Instagram:

Paradise | October 2nd, 2012.

This Is Project Canvas | @projectcanvas @jeffreytraynor @justinstirling @stevenjwelc

château

the good things

Montreal Chillin. #surfkids


So Romantic emoji | @mirandakerrverified @mirandakerr

Chill

 


Bangor, Maine 31/8 - 12


Maude Interviews Cody Simpson

Cody Simpson är en 15-årig (min ålder!) australienska musikern. Han har en härlig röst, kan han dansa, spela gitarr och är mycket snygg. Jag säger inte att jag vill gifta mig med Cody Simpson, men jag vill gifta mig med någon som ser, agerar och har samma personlighet som honom. Cody, om du läser detta, jag skojar, men jag vill bara göra det klart att om du vill gifta dig med mig skulle jag vara öppen för det.
 
Cody: Hej hur mår du?

Maude: Jag mår bra, tack. Tack för att du gör det här.

C: Bra. Ja, inga bekymmer.
 
M: Så jag vet att du har fick din start genom att lägga upp covers ac låtar på You Tube. Blev du förvånad med de visningarna och uppmärksamheten du fick?

C: Jag var lite i början eftersom det tog ett tag att vänja sig, du vet vad jag menar eftersom det hände så snabbt. Det första du vet att jag ser bara en liten video av mig med mina vänner sjunger sånger och sedan nästa sak du vet att jag är här i staterna, i New York City, med möten med alla dessa skivbolag och sånt. Så det var ganska överväldigande i början, det tog ett tag att anpassa sig, men jag omfamnar verkligen allt just nu och bara gör det jag älskar att göra.
 

M: Och sedan när du först lade upp det, vad trodde du skulle att hända? Vad förväntade du dig?

C: Jag förväntade mig inte alltför mycket. Det var bara lite roligt. Du vet, jag hade inte för mycket i åtanke, det var inte riktigt någon form av mål där. Det var bara lite roligt eftersom jag simmade så mycket och gick i skolan och allt var mitt liv väldigt fullt och jag hade verkligen inte har alltför mycket tid för musik och grejer. Men jag gjorde det lite på sidan om och lade upp ett par videos och sedan när jag insåg att jag började få ett par visningar och människor började ta intresse och jag fångades på, då tänkte jag att jag kanske kunde göra något av det. Och ja, sen så fokuserade jag på det och bara började jobba riktigt hårt på det.
 
M: Du sa att du nu bor i Los Angeles, hur bestämde du och din familj att ni skulle flytta dit? Eller när bestämde ni er för det?

C: Det var faktiskt efter att jag först skrev min avtal med Atlantic, de var som, "Yo, som du inte kan bo i Australien om du vill göra det här." Och, du vet att det var ett svårt beslut i början, men vi insåg att du bara har en chans denna gång och du vet att man kan lika gärna ta denna fantastiska möjlighet.
 
M: Så var det lätt att anpassa sig för dig - att leva där och hur var det att gå från att vara en elev/studerande till någon som har massor av ansvar och behandlas mer som en vuxen?

C: Jag har vuxit upp så mycket på bara två år och jag har så mycket mer att ansvara för nu som du sa, och jag  bara typ njuter av saker och jag vill inte lägga så mycket press på mig själv , vet du vad jag menar? Du kan vilja väga ner efter ett tag du vet. Det är bara viktigt att ha kul med allt och försöka att inte ta sig själv på för stort allvar.
 
M: Du åker på turné med din familj, hur är det? Är det någonsin svårt?

C: Eh, nej, jag tror inte det. De njuter verkligen av det, min syster har mycket på gång själv också så hon är alltid upptagen på vägen också. Vi gör typ bara vår grej.

M: Vad saknar du mest när du är på turné?

C: Eh, vad jag saknar mest när jag är på turné? Definitivt Australien. När jag inte turnerar i Australien jag saknar det så mycket. Och jag saknar mina vänner och stranden.
 
M: Vilka är dina musikaliska influenser?

C: Jag lyssnar på en massa olika sorters musik faktiskt. Men jag tror att när du lyssnar på mitt album, kan du definitivt höra mycket inspiration av människor som Jack Johnson, Bruno Mars och Jason Mraz, eftersom jag har en hel del beachy ljud på albumet samt dans grejer. Så du vet, det är något du definitivt höra.
 
M: Ditt album kommer ut i oktober?

C: Ja, 2 oktober det kommer ut.
 
M: Vilka råd skulle du ge någon som är intresserad av att uppträda och spela in musik?

C: Bara arbeta hårt. Hej, är det viktigt att bara se till att du tror på dig själv, och alltid bara se till att du gör ditt bästa varje dag för att göra framsteg i din egen karriär. Det är viktigt att förbättra dig själv varje dag och fortsätta
arbetar hårt och drömma stort. Det är viktigt att drömma stort.
 
M: Jag vet sociala medier spelat en stor roll för att få din karriär startad. Nu när du är etablerad, hur du använder sociala medier idag för att marknadsföra ditt album, eller prata med fansen?

C: Ja, jag tror det är viktigt att se till att du alltid ansluter med fans online. Du vet att det är viktigt att ge dem en personlig touch, och få dem att känna som om dem kände dig, vet du. Men, du vet att det finns en balans mellan att ge ut för mycket av ditt privatliv ut och påverkar den kemi som också, men det är viktigt att jag alltid har kontakt med dem. Jag twittrar alltid tillbaka och retweetar och sånt, det är viktigt.
 
M: Vilka är några av dina favoritfilmer?

C: Definitivt Batman trilogin, The Dark Knight. Jag älskar Hangover också. Och självklart, Anchorman.

M: Haha. Har du någonsin tänkt på att skådespela?

C: Ja, jag har inte gjort för mycket i det förflutna men du vet definitivt. Jag är fokuserad på musiken just nu, men definitivt i framtiden. Det är definitivt något jag vill titta på.
 
M: Okej, jag är verkligen glad för din nya album!

C: Ja, inga bekymmer. Jag är glad för dig att höra det.

M: Tack så mycket.
 
-  hellogiggles.com

Paradise

Äntligen är det här! Visst är det underbart och bara super duper fint? Eller vad säger ni? Jag älskar det, omslaget är perfekt!! :D

Paradise Album Cover


När vi nått 10,000 tweets av #ParadiseOct2 så kommer vi få se album omslaget av Paradise. Så twittra #ParadiseOct2 så många gånger du kan nu så vi får se det idag! Vi är redan över 2000 tweets.

Charlotte, North Carolina 29/8 -12


Instagram bilder från Alli, Justin och Jeff

emojiemoji

Hey everybody

That's the motto @codysimpson #ŸøŁō


Cody's Day Off - Cody Simpson: Wish U Were Here Summer Series Episode #8


Instagram:

Live A Little.

made in australia ❖

Paradise.


Ustream!!


RSS 2.0