Cody Simpson At Foot Locker Concert In Australia





Tillbaka i USA!


Bilder från live ustremen igår med thehothists.com



Nyheter fån Thehothits.com



Se nu till att du och alla dina kompisar gillar The Hot Hits facebook sida så de lägger upp intervjuen :) Klicka här för att komma till The Hot Hits facebokk sida.

Tyvärr går det inte att se videon om du är i Sverige men här är länken i alla fall http://www.thehothits.com/artists/5387/cody-simpson?movideo_m=110400.3

Ni har väl inte glömt att rösta?

Glöm inte att rösta på Cody då och då, eller helst varje sekund. Vi försöker att rösta på Cody hela tiden när vi kan, gör det ni med! Nu kör vi. Ner med JB Upp med  CS! :D Vi ska vinna detta. Plus att Cody förtjänar att vinna detta, vi gör detta för Cody. Gillar du Cody Simpson, då har du kommit rätt och du borde gå in och rösta här!
Som ni ser har vi twittat detta:


Bilder från showen i Melbourne!



Facebook!


Talks New Album & Justin Bieber Comparisons



Tyvärr är det något fel med videon just nu men här är länken till den http://bcove.me/t3c2cx2p :)

Melbourne Central


Kastade ägg på Cody!


Cody
Simpson är den australiska Justin Bieber, när han sjungit 3 låtar i sin uppträddande Westfield Miranda
kastades ägg honom från en balkong, landar bakom honom. Cody och hans "management" bad säkerhet att göra en fjärde låten innan de var tvungna att gå av scenen.
- Thedirt.com.au

Cody
ställde in Meet & Greet:



Hur kan man göra något sådant? Kasta ägg på Cody? Bara folk som är avundsjuka och inte har något liv gör det usch det är bara inte okej.

Från Bloggsvar.se till Bloggresponse.com

Bloggsvar.se har bytt till Bloggresposne.se som ni kanske har sett men nu ser den ut såhär

Det är bara att fråga på som vanligt men nu har de gjort om så du måste vara medlem för att kunna fråga frågor. Premunera gärna på oss :) Klicka här för att komma till http://blogresponse.com/.

Bilder från uppträdandet i Sydney!



Cody & Simpsonizer är TT!


Ser ni ? :) Cody & Simpsonizer äger! TT= Trend Topic (För er som inte vet) Se till om du har twitter att tweeta det men glöm inte att det räknas som spam om du skriver Cody & Simpsonizers flera gånger i samma tweet.

Cody Simpson, Westfield Miranda Sydney, Australia






Cody at Surfers Paradise, Goldcoast Australia


Cody Simpson and his family arrives in Brisbane Airport


Ten


Teen.com


Simpson Saturday: "On My Mind" Video Shoot Pics!




Photo Credit
: Phil McCarten / Bild-gruppen

Detta
Simpson lördag en smygtitt Cody's video shoot för "On My Mind"! Videon var nyligen skjuten i LA, och har också dansare / skådespelare Hailey Baldwin! Detaljer om "On My Mind" video premiär kommer snart CodySimpson.com!

Plus att vi har en speciell tillkännagivande för NY Simpsonizers! Cody kommer att utföra CBS lördag Early Show den 4 juni! Cody kommer att utföra två låtar, och vi vill uppmana er att titta! Showen sänds live från 7-09:00am på CBS, och du kan se Cody utföra utanför 767 5th Avenue, i hörnet av 59th och 5.!

-Codysimpson.com

Cody Simpson and Alli Simpson


Bilder från uppträdandet i Gold Coast!



Hothits.se live intervju med Cody


Come Meet & Watch Cody Perform at the Vazzies Fashion Show!


Connecticut Fans! KC101 och KISS95.7 ger dig chansen att hänga med Cody Simpson den 5 juni! Kom ut och träffa Cody, plus att han kommer att uppträda live Vazzies Fashion Show event på Crowne Plaza Hotel and Resort från 11:45 am  till 1:30 pm ! Kolla med uppgifter om händelsen nedan och besök Vazzies.com för mer info!

När: 5 juni
Tid: 11:45 am till 1:30 pm
Var: Vazzies Fashion Show
Adress: Crowne Plaza Hotel and Resort
100 Berlin Road i Cromwell CT.
Mer info på Vazzies.com, KC101.com och Kiss957.com

- Codysimpson.com

Bloggsvar.se har stängt ner deras sida!

Om ni undrar varför vårat bloggsvar är borta och bara står text där eller en bild är det för att idag skulle bloggsvar.se göra uppdatenringar vilket gör att de har stängt ner deras sida och då funkar inte koden man lagt in i sin blogg men på söndag kommer allt vara som vanligt igen när vi fixat med koden och så.

Jake, Cody och Campbell


Bilder!


Jake, Campbell , Josh och Cody :)

Alli och Josh med vänner! :)

Cody i tidningen People


Kolla vad George Lopez hade att säga om Cody i juni 6:e utgåvan av tidningen People, när de frågade "What Music Did Your Kids Turn You On To?"
George Lopez sa : A new kid from Austrailia: Cody Simpson. But i see (my kid's) posters change like the leaves fall off trees.

Cody och Alli twittrar om Australien!






Rea på Cody's hemsida/store ENDAST I HELGEN!


Cody's stor har rea endast i helgen på koala gosedjuren, sommar junior t-shirt och kalendern 2011. Det finns bara några kvar så skynda dig om du vill köpa något! Klicka här för att komma till cody's store!

Cody live ustream med Hothist.com

På måndag 30/5 ska Hothits.com och Cody ha en live ustream på derashemsida! Klicka här för att komma till deras hemsida. Vill du fråga frågor? Glöm ej att använda hasttagen #codysimpsonIRL.  Följ hothits.com's twitter: http://twitter.com/#!/thehothits Live ustreamen är runt 5 pm EST!

Alli twittrar om sin tumblr!


http://allisimpson.tumblr.com/

Cody's nya twitter backgrund




Nu är Cody med familj framme i Australien


Cody Sjunger På Six Flags i England


Cody och Alli twittar om hemresan till Australien.









On My Mind Dance Remix- By: Cody Simpson




Tävling om Bloggsvar!

Nu har vi här på bloggen en tävling :)
Det man kan vinna är en inbjudan till bloggsvar...


3 personer kommer att vinna!!!!

Har du redan ett bloggsvar på din blogg kan du tyvärr inte vinna.

Vinnarna kommer att kontaktas på torsdag 26/5.
Om du har vunnit kommer du få ett mail från oss/bloggsvar på torsdag!

TÄVLINGSFRÅGA: Vad heter Cody Simpson i mellannamn?

FÖR ATT TÄVLA: Du får skriva en kommentar med; ditt svar, din blogg och din mail.

Du har en större chans att vinna om du gillar vår facebook sida! Klicka här för att komma till den.

Cody Simpson's Laugh *By Request*


Which Cody Simpson is Hotter — Smiling or Smoldering?


Nu har vi här på bloggen röstat på vad vi tycker. Rösta du med och säg vad du tycker! Tryck här eller på bilden för att komma till sidan för att rösta.

CODY SIMPSON "Not Just You" LIVE in Kansas City with Mix 93.3


TT På Twitter Idag För Cody


Som ni ser har vi twittrat att vi ska göra #OnMyMindOniTunes till TT idag på twitter! Vi hoppas alla ni läsare plus flera att hjälpa oss så det blir en TT!  Vi gör detta för Cody, KOM MED OSS NU SÅ GÖR VI DETTA!Vi vill att cody ska se detta så sprid detta nu! Vi borde göra detta till TT World Wide! :) Men kom ihåg att inte skriva #OnMyMindOniTunes flera gånger i din tweet utan en gång för arnnas räknas det som spam! Har du inte twitter? inga problem skriv det på din Facebook, Msn, Skype eller var som helst helt enkelt. Sprid ordet över hela världen så mycket du bara kan!

Cody och Alli


Se så söta Alli och Cody var när de var små :)

On My Mind är ute på iTunes idag.

Idag släpptes On My Mind på iTunes! Köp den här!
Såhär twittrade Cody:


Bild från inspelningen av On My Mind



Här är bilden Cody länkade. Älskar Cody!♥ Han är så söt och sexig! Gillar ni bilden?

Alli pratar om Cody


Tae Brooks cover av On My Mind.


Tae har gjort en remix av Cody's låt On My Mind! Han är riktigt duktig ;) Följ honom på twitter @taebrooks Cody och Alli har också kollat på videon!


Cody KISS konsert!



Bilder från igår när Cody sjöng på KISS konserten i Boston. Han uppträdde med iYiYi, On My mind och Don't cry your heart out.

CodyWorldWide = TT på twitter



TT betyder Trend Topic ;)!

Cody och Alli "So in Style" Pastry



Cody Simpson with Fanlala.com


Copycats, NEJ TACK!

Nyligen upptäckte vi en copycat, som har en liknande blogg som oss... Designen har blivit allt mer lik våran, namnet och så vidare. Inte nog med att inläggen liknar våra ofta!

Det är jättekul att man gillar våran blogg, men vi tycker INTE om copycats. Vi sätter våran egen prägel på allt, och det rekommenderar vi alla andra att göra också. Man kommer längre med sin egen stil!

COPYCATS, NEJ TACK!

Twitter!


Ser ni vad alla #Simpsonizer tweetat? :) Om du har twitter då ska du  twittra WeLoveCody! Gör det så mycket du kan ;) Men skriv inte WeLoveCody flera gånger i samma tweet för då räknas det som spam!


Ser ni Alli Simpson följer oss! Hon följde oss igår ;) Om du också har twitter och Cody och Alli inte följer dig fråga men spama dem inte. De hatar spamers! Hon är vår 329 follower :)

Cody följer oss också han var vår andra follower ;)
Följ oss gärna på twitter: @aboutcody

Cody Crunch


On My Mind ute på iTunes på måndag 23/5

Som ni vet kommer Cody's singel On My Mind ut på iTunes på Måndag(23/5). Glöm ej att köpa den då! Klicka här för att komma till Cody's store. Vi här på bloggen kan inte vänta tills On My Mind kommer ut ;) Säg till alla du vet att köpa On My Mind på måndag!


Cody med familj och vänner i so in style pastry event


Cody och hans pappa Brad till vänster. Sedan till höger om Cody står Alli, Tom och hans mama Angie. Brevid Cody's pappa Brad står Jessica Jarrell. Följ henne på twitter @jessicajarrell.

Jessica och Cody.

Tom, Alli, Cody och Ashley Argota.

Alli

Cody To Guest Star On 'So Random'

Klippet handlar om att cody ska vara med i ett avsnitt i 'So Random' som gäst. De säger när programet kommer visas, tid och dag i Usa (kanske flera länder där). Men vi vet inte ännu om det gäller samma dag och tid i Sverige som Usa, Men det ska vi försöka ta reda på! :)

Cody på On My Mind video inspelningen




Cody åker tillbaka till Australien.

Nästa vecka åker Cody tillbaka till Australien för uppträdande och föreställningar  med Foot Locker AU butiker och Pastry. Cody kommer att vara på Foot Locker butikerna som du ser där nere - inklusive the Gold Coast, Sydney, and Melbourne! Se till att du följer @FootLockerAU och @LovePastry på twitter för mer information om de kommande föreställningar med Cody i Australien.

5/27 - Foot Locker at Paradise Centre

5:30pm
Shop 130 | Centro Surfers Paradise
Cavill Ave
SURFERS PARADISE 4217 QLD
(Performance & Signing)

5/28 - Foot Locker at Westfield Miranda
3:30pm
Shop 2125 | Westfield Shopping Town Miranda
600 Kingsway
MIRANDA 2228 NSW
(Performance & Signing)

5/29 - Foot Locker at Melbourne Central

3:30pm
Shop 166 | Melbourne Central
Lonsdale Street
MELBOURNE 3000 VIC
(Performance & Signing)

Channel 10 om Cody


Uppträndade på York Fair

YouTube fenomenen och tonåringa pop sensationen Greyson Chance och Aussie popstjärna Cody Simpson kommer att uppträda på York County Fair i år, som en del av innertaket turné "Waiting 4 U."

The York prestanda är en del av en 24-stadsrundtur och kommer att äga rum 19:00 lördag 17 september.

Cody och Greyson har spelat i hela USA till utsålda publiker och har debut träffar i Disneys Radio's Top 30 Countdown, enligt en York Fair pressmeddelande.

York
Fair tjänstemän sa att de tror Simpson och Chance snabbt följer i fotspåren av Justin Bieber och bli heartthrobs för unga flickor över hela landet.

Efter inspelning av en prestation av Lady Gaga "Paparazzi" på hans skola talangjakt förra året, laddade
Chance upp den till Facebook och YouTube och fick miljontals visningar.

Strax efter undertecknade Ellen DeGeneres det unga Internet sensation till sitt nya skivbolag.

Atlantic skivbolagets Cody Simpson är mest känd för sin debutsingel, "iYiYi", som serverar amerikanska rapparen Flo Rida.

Källa: http://www.yorkdispatch.com/

Onmymind på iTunes

Igår så kom Onmymind ut på iTunes i Australien. Onmymind kommer ut den 23 maj i USA alltså om 5 dagar! 
Cody har tweetat så här om onmymind de senaste dagarna:






Turné Avslutad - Cody

Idag så tog Codys och Greysons turné slut. Vi här på bloggen tycker det är rätt synd för det har varit kul att få se klipp, bilder och allt annat från turnén. Men nu vill vi ju själv klart att Cody ska komma på en Europa turné  efter turnén i hans hemland Australien! Så klart ska han besöka SVERIGE på Europa turnén! :D
Vill ni komma till länkarna som står på de två nedre bilderna? då kan du trycka på bilden!
Cody twittrade så här för 6 timmar sedan:

Greyson twittrade så här för 6 timmar sedan:

Här är bilden som Cody länkade på tweeten:

Här är bilden som Greyson länkade på tweeten:
Greyson Chance's photo: It's over, what a tour! You guys made it amazing. Thanks to Cody Simpson for an awesome ride! Love u all... #Waiting4U


So Random


Cody är med från 0.49 :)

Cody TT på twitter!


Cody med i "So Random"


Den som sa att So Random, tidigare känd som Sonny With a Chance , går ner backen efter Demi Lovato meddelade sin avgång är så fel. Eftersom Disney visa mig en stor pick-me-up i form av ... Cody Simpson!

Japp! Vår favorit Aussie kommer att göra ett gästspel i serien spelar ...

Sig själv! Celebuzz rapporterar att Cody kommer att "sjunga en sång" juni 5 episode av showen. Undrar om det ska bli hans nya singel, "On My Mind"!

Cody episod sänds Söndag 5 juni klockan 8:30 pm EST (14.30 svensk tid) på Disney Channel! Är du emot att se Cody So Random? Vilken låt hoppas du han sjunger?Berätta i kommentarerna!

Källa:Teen.com

Rösta på Onmymind!

Cody twittrar så här:

Nu gör vi detta rösta rösta på Cody nu! Tryck här för att komma till sidan där du röstar!
Bläddra längst ner på alternativen så finns låten Onmymind med Cody simpson!
Rösta Rösta Rösta på!

Cody Crunch!


Som alla vet så älskar ju Cody flingor! Glöm ej att köpa ett paket  av Cody's flingor ;) Klicka här för att köpa Cody Crunch nu! På bilden ser du hur flingpaketet ser hur! :) Ett plus att de är nyttiga också.

KISSFM 102.7 intervju med Cody


Summertime!

Just nu käns det som sommar och vilken låt passar inte då? ;)

Rösta Rösta på Cody Simpson!

Rösta rösta på cody så han vinner och blir bäst. vill du komma till sidan? tryck här!
Rösta så mycket du bara kan, Cody ska  vinna! :D nu gör vi detta för Cody. Dra Codys bild till plats #1.

Interjuv med Cody

Interjuven är med "The hot Hits" på röda mattan i LA. Han pratar bland annat om sin turné till australien. tryck här för att komma till interjuven!

bilden är ifrån Wango Tango. vill du se mera bilder? tryck här!
Här är också när Cody framträder på Wango Tango och på andra video klippet är det också en liten interjuv med:

Vän med Cody på Youtube!


Som ni ser har vi skapat ett youtube konto! Vi vart riktigt glad när vi såg att Cody hade accepterat vår vänförfrågan :) Här är länken till vårt Youtube konto: http://www.youtube.com/user/TheSwedishCodySource
Prenumerera gärna på vår kanal :) Vi har lite ideér om att lägga upp videos snart.

Sneak Peak från On My Mind musikvideon!


#Onmymind

Cody twittrar först så här:

Sedan twittrar han så här:

Vi här på bloggen tycker att det ska bli så roligt att få se den officiella videon för singeln Onmymind! Längtar tills bilderna kommer! Kan inte vänta nu! :D


KISS FM Live Webb chatt

Cody kommer att ha en live webb chatt i morgon (17 maj) 6pm pst och svensk 03.00! Vill du så kan du skicka dina frågor redan nu genom att komentera här: KISS FM Glöm inte att Cody kommer bara kunna svara på frågorna i morgon kväll! Villl du komma till sidan där live webb chatten hålls? Tryck här! Glöm inte att gå till sidan vi länkade nyss för att lyssna på webb chatten också!






#Onmymind


Cody håller på att filma in den officiella videon för hans nya singel Onmymind! vi kan inte vänta på att få se den!
Cody har nämligen sagt att det kommer vara med en tjej i videon. Tänk om man skulle kunna få vara den tjejen? haha det skulle väl alla vilja vara? :)

Nytt album!

Som ni säkert hört i intervjuer med Cody att han har sagt att han ska släppa ett nytt album i september :) On My Mind kommer att vara med i albumet. Här på bloggen längtar vi tills hans nya alum kommer ut ;) Han har också sagt att han hoppas på att släppa en till singel före albumet. Det får vi verkligen hoppas att han gör! ♥

Cody hos 102,7 KiSSFM Wango Tango



The Hour Of Blues




Nytt på bloggen + Info

Nu får ni veta en hel del viktiga och bra grejer, för att få ut det mesta av den här bloggen! ;)

1. Designen syns bäst i Mozilla Firefox - vi rekommenderar er att använda Firefox. Ladda ner det HÄR!

2. Vi har skaffat BloggSvar! (I menyn till vänster) Fråga vad du vill! :)


3. Det finns nu en IPOD med Cody's musik på bloggen (I menyn till vänster). Den spelar automatiskt när man kommer till bloggen, så vill du inte höra? Då är det bara att pausa. Men vi tror att de flesta Cody Fans vill höra hans fantastiska musik! :D


Love

Fan video "To Cody Simpson From Sweden"


Cody's komentar till fan videon:

Cody twittrar så här:

visst är det fantastiskt att Cody ser en fan video från SVERIGE! Vi älskar det, hoppas Cody inser att det finns många Simpsonizers här i Sverige och kommer hit på turné! :)

Selena Gomez fan?


Gillar du Selena Gomez? Kolla ut den här bloggen http://selenagomezsswe.blogg.se/ :) Bloggen har det senaste om Selena.

Behind the scenes Watitng 4U turné.



Cody och behind the scenes på deras turné :)

Intresserad av länkbyte?

Om du vill ha ett länkbyte med oss - du kanske vill ha mer besökare? - så finns det en del grejer att tänka på! ;)

Du ska:
* Ha en fansite om en kändis

* Skriva minst ETT inlägg varje dag!

* Ha en fin design (får inte se slarvig/oproffsig ut)

* Följa oss på Twitter www.twitter.com/aboutcody
och prenumerera på våran youtube kanal http://youtube.com/theswedishcodysource

* Helst ha 15+ unika besökare per dag! (undantag kan göras)

* Länka oss på din blogg!


Så vill du fortfarande göra ett länkbyte? Skriv ett mail till [email protected] :)

Clevver tv intervjuar Cody!


TT På Twitter För Cody Simpson ♥

Idag är det ett år sedan han första singel iYiYi kom ut och vi plus många andra simpsonizers vill gör detta som en tt på twitter idag så glöm inte att twittra detta:

På bilden precis ovanför är det en av våra tweetar. vi gör detta tt på twitter för cody så twittra på och säg till alla dina vänner som gillar cody att twittra det med! Det spelar ingen roll om du inte har twitter för sprid orden ändå och varsom helst, på facebook, MSN, Twitter, Bloggar, Smsa det till andra och så mycket mera. Nu gör vi detta för CODY SIMPSON! Vi gör detta för dig cody och vi älskar sig glöm inte det! Skriv orden och stötta cody.



Cody på twitter ♥









Bilder på Cody från LA, Ca


Cody och Bella Thorne :)

Cody och några andra tjejer :)

Vinn ett samtal från Cody om du bor i USA!

Om du vill vinna ett samtal från Cody måste du bo i USA. För att vinna ska du ställa en fråga som du har längtat efter att få ställa. För mer information tryck här! :)

Love it!



intervju med Cody

cody har gjort en intervju med PopCrush.com. vill du komma till sidan? tryck här! Intervjun handlar om codys liv på wating 4 u Tour med Greyson Chance.

bilden är ifrån codys hemsida, vill du komma dit? tryck här!


Doftande Armband & Dog Tags

nu så finns doftande armand & dog tags i Cody's onlie butik. Så du kan köpa de! Titta längre ner under bilden för att får mer information! vill du komma till cody's hemsida? tryck här! Hoppas ni gillar dem! :) vi tycker i alla fall att de är så gulliga!


de kostar (skrivet i dollar och svenska kronor!) :
vill du komma till Cody's online butik? tryck på BUY NOW eller Köp nu!  
Surf All Day Scented Dog Tag — $12.00 BUY NOW = Surf All Day Scented Dog Tag - ca 75 Kr köp nu!

Surf All Day    Scented Bracelet — $12.00 BUY NOW = Surf All Day Scented Bracelet - ca 75 Kr köp nu!

143 Girl Scented Dog Tag — $12.00 BUY NOW = 143 Girl Scented Dog Tag - ca 75 Kr köp nu!

143 Girl Scented Bracelet — $12.00 BUY NOW = 143 Girl Scented Bracelet - ca 75 kr Köp nu!

CODY! ♥





TOP 3!


Codys sång On My Mind är top 3 :) Försätt att göra requests så On My Mind hamnar 1:a. Klicka här för att komma till sidan där du gör din request.

Glöm inte♥

Glöm inte att tweeta #Sweden2Cody och #EuropeWantsCody. Vi och flera till vill få det tredingt på twitter! :D
Nedanför på bilden kan du se hur vi har tweetat :)


Sverige älskar dig Cody så kom hit nu och ha en turné! det skulle vi älska♥

Rösta ♥

Glöm inte att rösta på Cody så han vinner! Han förtjänar att vinn detta tycker vi. Han ska vinna över justin!
rösta rösta rösta för Cody! Ner med justin och upp med Cody! :D vi leder inte just nu men det ska vi ändra på simpsonizers! vill du komma till sidan där du röstar? Klicka här! :)



Spotify♥

igår så hörde vi Cody's singeln iYiYi på som spotify reklam och vi älskar det! :D


Simpson Saturday!


LOVE U CODY ❤




Rösta ♥

Rösta på vad du tycker om codys nya låt Onmymind! tryck här för att komm till sidan för att rösta :) blädra nedåt för att rösta!

Så söt!


Sommar Radio Konserter ♥

Här kommer det lite information om codyd sommar radio konserter. Nedanför här (på bilden) så står det datumen för konserterna och de kan läggas till mera datum. Så tryck här för att komma till hans hemsida! :)

Cody och Greyson!




Cody Chrunch!

På cody's hemsida så har de skrivit om en Cody crunch tävling! läs mera här! :)

J-14 Med Cody♥


Morsdag!


www.codysimpson.com

Live Webb Chatt ♥

Cody ska ha en live webb chatt idag 4 pm est och svensk tid 22.00. tryck här
för att komma till sidan där han ska ha live webb chatten! Längtar ska bli så roligt eftersom det var ju ett tag sedan han hade live webb chatt! Missa inte den nu tiden: 22.00 idag!


Vi älskar dig Cody, vem gör inte?

Carson Lueders Sjunger Cody Låtar!♡


Han är så duktig på att sjunga och är bara 9 år. Undra kan kanske blir nästa unga stjärnan? :)
Följ honom på twitter! vill du komma direkt till hans twitter? tryck på här: @carsonlueders


Bilder På Cody I Maimi♥






Bilderna är på Cody och hans syskon! :)

CODY SIMPSON HOTLINE!


Intervju med Cody!


INSTÄLLD!

Live intervjun med Cody har blivit uppskjuten på grund av att Cody är sjuk!

@Y100MIAMI Y100
#UPDATEThe Cody Simpson interview at Y100 has been postponed. Unfortunately Cody is sick. We will let winners... http://fb.me/XtuQy8e2
Så skrev radio stationen som skulle ha live intervjuen med Cody!

Live webb chatt

Glöm inte codys live webb chatt imorrn! tiden är 4.30pm och svensk tid 22.30.
vill du redan nu komma till sidan där du ser live webb chatten tryck här!


Rösta Rösta Simpsonizers!

Det är en tävling om man tycker bäst om Cody eller Justin! Rösta Rösta på Cody så han vinner! han förkänar att vinna detta. Sprid det till alla dina vänner som gillar cody! Tryck här för att komma till länken! Rösta ner bieber och rösta upp Simpson! :) 


Bilder!







Cody och Alli på Stranden i Miami :D

Åå vad härligt det ser ut! Önskar vi kunde vara där :)

Cody på en photoshout i New York förra veckan



Cody sjunger på KISS FM Cleveland


RSS 2.0