Cody försöker att lära en tjej att "how to dougie" i Lafayette, LA


On My Mind har över 1 miljon visngar på youtube.


Grattis Cody till över 1 miljon visningar ;)

Bilder ifrån Garri Town!



Intervju med Undercover!


Cody Simpson på Musique Plus i Kanada


Twitcam!


Den är inspelade! Alli nämner Sverige runt 11.31 :D

#RIPCODYISMYDRUG


En video gjord till Daphne!♥


Åå så snällt av Cody! Han tänker verkligen på sina fans ♥



Facebook!


Vi har ett litet problem med vår facebook och vi kan inte logga in. Men vi försöker fixa det så snart som möjligt. Men ni kan kontakta oss via mail om ni vill något [email protected]

"Waiting 4 U" Turné Merch nu tillgänglig online!


Bli upphetsad - super-söta varor som såldes på "Waiting 4 U" Tour, är nu tillgängligt i Codys Online Store! Välj bland bedårande Klotter Juniors Tour Tee och solglasögon Slim Fit Tee, liksom All day shorts Cheer. Handla nu - innan de tar slut!

WLOX Intervju + föreställnings Video!

Det var tårar, skrik och praktisk panik när australiska popstjärnan Cody Simpson var med på en gratis mini-konsert för södra Mississippi fans tisdag kl Edgewater Mall i Biloxi.

D.J. Mason från 107,1 The Monkey, som stod värd för showen, sade: "Han är den australiensiska motsvarigheten till Justin Beiber."

Simpson sade allt detta plötsligt, global uppmärksamhet inte ens känns verkligt.

"Det är otroligt, du vet," Simpson sa WLOX News. "Allt gick så fort. Den är fylld här ute."

Mega fans Erika Martin och Rosalie Carrol sade: "Han är, typ, otroligt. Helt talangfull. Hans ögon är underbara. Han är perfekt!"

Mellan skriker, sa bästa vänner Katie lamm och Madison Foremen "Han är fantastisk, han är awesome. Han har allt!"

Några gästspel på Disney Channel och musikvideor på YouTube, höjden himlen anspråkslösa 14-årige till global stjärnstatus.

Han är fortfarande i misstro om hur det hela hände och sade: "Egentligen har jag ingen aning. Makten över internet, antar jag."

Fan April Hardin kunde inte tro att hon var på väg att se sin favorit sångare inta scenen.

"Jag älskar honom så mycket eftersom han är så söt, och jag älskar hans låtar!"

Han började utföra andra artister låtar och nu har ett band och musik av hans egna.

"Jag arbetar bara hårt och tro på mig själv, och du vet, saker händer. Och jag är bara så tacksam."

Copyright 2011 WLOX. All rights reserved.

Bilder ifrån Darby Chicken fest!



Cody i Juliet, IL


Cody på Chickenfest i Wisconsin!


Fan video som vi är med i ♥


Vi är med i denna fan videon och vi kommer vid 2.18!
Vi har redan lagt ut denna fan video på bloggen, men det är så att Alli har komenterar med detta:

Vi på bloggen är så glada att Cody och Alli har sett fan videon.

HAILEY BALDWIN Stars in CODY SIMPSON's "On My Mind"


Joe Jonas pratar om att arbeta med Cody

Joe Jonas har vuxit fram med ett nytt utseende, ett nytt solo karriär, och nu hör vi att han funderar på att gå tillbaka till skådespeleri.
"Det är en roll som jag har skapat med min vän", avslöjade Joe. "Jag har haft denna idé länge och väl, han är en känd filmproducent så vi gillar," Låt oss bara få en författare och få det att hända. "Han gör ett bra jobb och verkligen nära att färdigställa den slutliga utkast. Vi får se hur skivan spelas ut och sedan ta två månader att filma den nya filmen. "
Joe talar också om sin dröm samarbete med Adele. "Jag har varit en stor beundrare av hennes under en lång tid," Joe förklaras. "Hon är otroligt. Hon kan bara sitta där och sjunga och hon kommer att döda den. "
De två av dem tillsammans skulle vara helt awesome!
Joe har sammanställt över 20 extra låtar som han hoppas andra sångare kan använda för sina egna album.
"De är ute för människor", sa Joe. "Om en konstnär vill använda dem som är typ av tanken, som någon som Cody Simpson."
Vi älskar den idén! Förhoppningsvis Joe når ut till Cody med sitt förslag!
-
http://www.asweetbeat.com/

Cody gör hans Billboard sociala 50 Chart debut!

Cody debuterar Billboard.com's sociala 50 Chart på nr 32 med premiären av hans efterlängtade "On My Mind" musikvideo! Sedan dess release den 17 juni, har filmen en bra bit över en halv miljon visningar! Bege dig till Cody s youtube sida att kolla in "On My Mind" video!

Australiensiska sångerskan Cody Simpson debuterar på den sociala 50 diagrammet på nr 32 tack vare premiären av videon till hans ballad "On My Mind". Sedan dess release den 17 juni har filmen tjänat 293 tusen pjäser, respektive (200% vecka till vecka ökning). Simpson tacka för sin framgång till YouTube, där han skrev videor och senare tecknat avtal med Atlantic Records. Genom juli och i augusti spelar Simpson vid flera tidpunkter, av vilka inkluderar uppsättningar med andra stigande popstjärnor Miranda Cosgrove och Greyson Chance.
- www.billboard.com

Cody kommer till Darboy s Chickenfest på Fast Track

Inte alla börjar skriva låtar på 8 år.

Och inte alla tecken på ett skivkontrakt med Atlantic Records efter ålder 14, heller. Men det är berättelsen om Cody Simpson liv.

Den australiska sångerskan lämnade sitt hemland för USA för ett år sedan den här månaden efter musikproducent Shawn Campbell snubblat på en slumpmässig video av Cody på YouTube. Och kort därefter blev en annan stjärna är född tack vare World Wide Web.

Cody deltog normal skola med normala vänner som ett normalt barn, men en tejpad skolan talangjakt avslöjade nog talang för att Campbell att han flög Cody och hans familj ut till Maryland för att spela in några låtar.

Efter Cody beslutat att hoppa upp ur vattnet (han var ett mästerskap simmare för sin åldersgrupp i Queensland) och i musiken rike, flyttade han till USA och började arbeta som heltidsanställd musiker.

Att vara ung, pop-sång blondin med flippable hår, Codys jämförelser med Justin är uppenbara, men han kommer vara den första att berätta de två är helt olika - åtminstone i den musikaliska riktningar de vill uppnå.

Bidra till mer än ett par låtar på hans kommande September utsättningen, inklusive Disney radiohit "hela dagen", Cody kommer att ge tonåriga gusto på KISS-FM 95,9 's Summer Slam i Chickenfest på lördagskvällen efter Laze & Royal och jag SQUARE värma upp scenen.

Hur känns det att vara i den position du befinner dig i på 14 år när en del musiker har försökt hela sitt liv för att "göra det"?

Jag känner mig super tacksam och välsignad med vad jag har fått. ... Som du sa, det finns så många artister som har försökt hela sitt liv att bryta sig in i branschen, och jag känner välsignad att jag har haft möjlighet att det ska hända på så kort tid. Lite över ett år sedan var jag fortfarande på andra sidan jordklotet simmade och gick på en vanlig skola.

Berätta hur du gick från YouTube till att vara undertecknad av ett stort skivbolag?

Jag ska bryta ner historien för dig. Den första videon jag postat Jag uppträdde på en skola talangjakt med min systers vän. Jag tänkte inte prestera på det, men hon bad mig att gå med henne och göra det till en duett. Så vi gjorde det, skrev det på nätet, gjorde ett YouTube-konto bara för skojs skull, och sedan helt plötsligt att det skulle bli 100 visningar. Sedan finns det skulle bli 1000 visningar. Sedan 10 tusen visningar. Sen skulle få som 100 tusen visningar och sedan helt plötsligt denna musikproducenten Shawn Campbell hittade mig på nätet. Det var bara som några månader efter att vi lagt upp videos och som jag sagt tidigare, hände det supersnabb. Han flög oss över till Maryland där han bor med sin familj, och vi stannade där i två veckor och spelade in några låtar. Han tog mig till New York och presenterade mig för en massa fantastiska människor på Atlantic Records, och vi tecknade en månad eller två senare med Atlanten och fick gå.

Så när du skrivit dessa videor på YouTube, du försöker att inte få uppmärksamhet?

Nej, det är bara sådan hänt. Hur han hittade mig var nästan en olycka. ... Han gick för att titta på en annan video och min video kom upp i sidan baren. Som du sa, jag visste inte riktigt förvänta sig eller försöka få det att hända. Jag gjorde bara det för att jag älskar att sjunga och han fann det av en slump.

Din upphov till berömmelse blir meteorer. Har du någonsin känna att livet går för fort?

Jag antar att det finns en viss uppoffring som kommer med undertecknandet ett avtal med ett stort bolag. Det är vad jag valde att göra och jag ångrar inte det alls. Du offrar att kunna umgås med vänner i skolan varje dag och allt, men det finns så mycket mer som kommer med på det, och jag är definitivt kunna se kompisar varje gång jag besöker Australien. Det är inte som jag helt är miste om allt.

Jag har hört att du har blivit kallad Justin 2,0. Det finns uppenbara jämförelser, men säg mig hur du två olika?

När jag först började publicera videoklipp, hade jag ingen aning om vem Justin var. Folk har precis börjat prata om den här killen. Jag försöker mitt bästa för att hålla sig borta från allt som han gör. Jag är ett stort fan av hans och det är inte som att vi inte har mött eller talat förut. Vi har träffats många gånger och han är mycket positiv till vad jag gör och jag är stort fan av hans, men det finns saker som skiljer oss tror jag. Jag är från Australien, växte upp nära stranden och allt, och när jag växer upp, jag vill gärna gå mer med gitarren typ av bas - Bruno Mars typ av musik - och jag är säker Justin vill gå en lite mer urban vara med Usher och allt det där. Det är typ hur vi är annorlunda.

Just nu verkar det att du har en tenor utbud. Vad är den högsta anteckning som du bekvämt kan träffa?

Jag skulle inte kunna berätta namnet, men min röst har förändrats. Min röst har definitivt blivit mycket djupare i de senaste månaderna. Om du skulle ha pratat med mig som ett halvår sedan hade jag varit som "Hej, Mike! Hur mår du? "(I hög röst) Det har förändrats mycket, men massor av folk när jag var utstationering videor och min röst var fortfarande förändras, de var som," Åh, han kommer inte att kunna sjunga i sex månader. "Men det har inte påverkat min sång alls. Det gjorde det ännu starkare.

-
http://www.postcrescent.com

Cambio Goes Behind the Scenes with Cody at the 'On My Mind' Video Shoot


Mera från när Cody var i Kanada!




Diary Oueen!





Som ni kanske läste i deras tweet's ovanför så verkar det som om Simpson's har en ny favorit glass. Om du åker till USA så får du passa på att pröva den! ;) Haha Cody hur kunde du vara otrogen mot flingorna?

Cody Simpson At The Hot Hits: IRL Watch It All Here!

Det är en ganska gammal från 9 juni 2011 vi har inte kunnat lägga upp den förnns nu för att The Hot Hits hade så att bara vissa länder kunde se den men nu har de ändrat så här kan ni kolla. Tyvärr går den inte att pausa eller stänga av när man lagt in den i bloggen så därför har vi valt att länka den istället! http://www.thehothits.com/artists/5387/cody-simpson/news/24011/cody-simpson-at-the-hot-hits:-irl-watch-it-all-here!?movideo_p=44977&movideo_m=110911

Fan video! (vi är med)


Våran bild syns från 2.19 ;)

Cody Chat!


http://codychat.tk eller http://aboutcody.cbox.ws/ :)

Fan video!



Shawn Campbell, låtskrivande och Starmaking Hans väg till toppen


För Shawn Campbell, var det en av de gång-i-livet uppenbarelser som förändrade allt. En Grammy-nominerade producent och låtskrivare, har Campbell arbetat med musikalen tunga hitters som Missy Elliott, Jay-Z, Chris Brown, Foxy Brown och andra. Men trots sin framgång, kom Campbell till slut att tro att den verkliga möjligheter i musik idag ligger i konstnärens utveckling.

"Jag bestämde mig för att smart sak att göra var att utveckla mina egna handlingar, skapar efterfrågan på dem, och sedan få dem placerade på olika etiketter eller självständigt," Campbell säger.

Mot hans mål att bli en kultiverare av konstnärer har Campbell tagit under sina vingar en talangfull australiensiska sångaren/låtskrivaren som heter Cody Simpson. Campbell upptäckte hans teen-åldern kostnad utför i YouTube-video. "Jag slogs av hur musikaliskt begåvad han var," Campbell säger om Simpson. "Han var så bra som musiker och gitarrist som jag trodde han var full av potential."

Campbell kontaktade Simpson familj och uppmanade dem att resa från Australien till Frederick, MD studio. "Vi bara gjorde en inspelning, och det var riktig magi" Campbell säger. "Jag var glad bortom orden, eftersom de unga kille talade till mig i termer som jag kunde förstå. Det var nästan som om jag pratade med en 30-åring. "

Delvis tack vare Campbells stora etikett anslutningar är Simpson nu kontrakt med Atlantic Records. I början av våren 2011 släppte Simpson i singel, "On My Mind".

Campbell är artikulera och älskvärt uppriktig. Frågade vad bränslen hans arbetsmoral, svarar producenten "desperation". Han försökte sin hand på 9-5 slit och insåg att det inte var för honom. "Jag var en brödrost som försöker agera som en videobandspelare," Campbell säger. "Jag vet att det är svårt att skapa en levande gör musik, så jag arbeta med hänsynslöshet och vilda överge en man som vet att (desperation) är mitt enda alternativ."

Med nära förestående frigivning av Cody Simpsons debutalbum, Campbell önskan att bli en stor spelare är närmare verkligheten. "Jag brukade vill vara som Timbaland eller Neptunes, killen som kreativt förvånar alla," Campbell säger. "Men jag har haft så roligt på konstnärens utveckling sida som mitt mål har förvandlats lite. Nu vill jag bli känd som en Starmaker, en person som kan identifiera kol och hjälpa förvandla det till diamanter.

"Cody är bara början."

2011 MMVA Fashion Recap


Bilder ifrån HMV i Kanada!



Cody Simpson och Jake Thrupp har skaffat tumblr!


Här är länken till Cody Simpson's och Jake Thrupp's tumblr http://australiatotheworld.tumblr.com/
ps. Alli Simpson har också tumblr http://Allisimpson.tumblr.com



Chatta med oss!


Vi har precis lagt in en chat på bloggen så  det är bara att chatta på ;) Du kan chatta på bloggen och på chatthemsidan http://aboutcody.cbox.ws/

Cody Simpson's Story


Foto från Alli Simpson's facebook!


Alli Simpson, Mckenzie Comer, Cody Simpson, Stella Hudgens, Kenton Duty, Billy Unger, Eric Unger, Sammi Hanratty. ♥

Cody Simpson at MMVA's


“WHATTHEBUCK” pratar om Cody Simpson!


Spola fram till 2.37 :)

Mera bilder på Cody på MMVA's



Olika tävligar där du kan Rösta på Cody ♥


Här är två olika tävlingar där Cody är en av de nominerade. Vill du rösta på Honom?
För rösta på första tävlingen: Tryck här!
För rösta på andra tävlingen: Tryck här!

Cody at the MMVA's


http://mmva.muchmusic.com/category/video/?cid=487171&pid=81132&slug=mmva-2011-show-cody-simpson-introduces-fefe-dobson
Klicka på länken för att komma till klippet där Cody presenterar Fefe Dobson! ps. Han pratar lite om annat innan han presenterar dem. :) Cody är med i klipp 7 i fall inte länken funkar ;) Det är jätte bra ljud och filmkvalité!

ps. här är en video när Cody är på röda mattan! Den har inte så bra ljud eller filmkvalité men vi tänkte att ni alla fall skulle få se Cody på röda mattan!


Vem har best outfit av Cody och Justin?

The hot hits har gjort en ny tävling om vem som var bäst klädd på MMVA igår i Toronto, Canada. Vill du rösta?
Tryck här!
Cody Simpson and Justin Bieber Outfit Clash At Much Music Video Awards
Vi tycker helt klart att Cody är snyggast klädd om du tycker som vi rösta på Cody då! :D

Cody Simpson At The 2011 MuchMusic Video Awards





Cody and his family arrives at the airport in Toronto, Canada





Cody twittrar om MMVA's


Glöm ej att se det på deras hemsida : http://mmva.muchmusic.com/

Inte långt kvar nu! ;)

Söta bilder!



Cody och hans vän Campbell Carsley :)

Codyto1million!


Är du med oss? Skriv en kommentar här på bloggen! ps. Skriv också ditt twitter namn eftersom vi ska göra Codyto1million till TT på twitter :) (TT= Trend Topic) Följ oss gärna på twitter! http://twitter.com/#!/aboutcody! Om du vill att vi ska följa dig tilbaka så fråga bara på twitter! :)

Glöm inte... ATT RÖSTA PÅ CODY SIMPSON ♥


Glöm inte att rösta på Cody simpson nu! Haan ska VINNA VINNA detta :D
Vi ligger 2 och Demi Lovato ligger först med 2% mera så om vi går om henne så ligger cody först!
Vill du rösta? Tryck här!

PS. Säg detta till alla dina vänner och sprid vidare hur mycket du bara kan. Skriv det varsom helst!

Alli Simpson & Madison Pettis - MashUp (Cody simpson är också med i videon)


Ett vido klipp med Alli, Madison och Cody! :) I början så är det bara Alli och Madison men Cody kommer vid: 2.18 ♥

Cody Twittrar:


o2pwj.jpg

Simpson Saturday!





Cody twittrar:



Titta imorgon 19/6 03.00!

Glöm inte att kolla på 2011 Much Music Video Awards imorgon natt(19/6) 03.00 svensk tid! Kolla live från Kanada på deras hemsida --> http://mmva.muchmusic.com/

bara 1 DAG , 7 TIMMAR och 20 SEKUNDER kvar! :D Cody ska ju vara med och presentera!

Heta bilder!!




Met a fan at Tim Hortons with Cody & Alli Simpson on our way to Niagara Falls - @MadisonPettis22

http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/large/324761848.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1308416673&Signature=AZhcbx6rynjUM4ePkXCN6MFvfdk%3D
Deras kompis Madison Pettis som står till höger om fanet twittrade så här:
Met a fan at Tim Hortons with Cody & Alli Simpson on our way to Niagara Falls.

Vinn en privat Cody Simpson Konsert på din skola!


Enter för att vinna en privat konsert på skolan med Cody Simpson! Vi vet, eller hur?! Vem skulle inte vill ha en privat konsert med sina favorit Aussie! En lycklig Grand Prize vinnaren kommer att få konserten för livet, med en privat Cody Simpson konsert hölls på deras skola!

Allt du behöver göra är att klicka HÄR och ange att vinna! Tävlingen startar idag den 17 juni vid middagstid och avslutas den 24 juni! Vad väntar du på? Skriv in nu! Klicka HÄR för de officiella reglerna.

ON MY MIND VIDEON !!!!


On My Mind video världs premiär!


Klicka på bilden för att komma till länken Cody tweetade! Tyvärr går den inte att se för vi är i Sverige! Bara de som är i Usa kan se den!

Cody i M Magazine!




Flera behind the scenes klipp från On My Mind videoinspelningen!


Cody Twittrar:



Cody vill byta twitter namn till @CodySimpson!


Som ni sett i videon vill Cody Simpson byta till @CodySimpson istället för @TheCodySimpson! Men det går ju inte eftersom det är en person som har ett twitter konto och använder det inte! Så snälla du som äger twitter kontot ge namnet till Cody! Om du har twitter se till att du signar dethär: http://twitition.com/owzfi :)

Cody i Kanada på Måndag den 20:e


LIVE på HMV!

Cody
SIMPSON autografsession!

Måndag 20 juni 17:00 till 18:00

** Den första 200 människor att köpa Cody Simpson's EP 4 U kommer att garanteras Front-of-the-line tillgång att få en autograf

Begränsad till de
första 200 kunderna som köper Cody Simpson's EP "4 U" HMV Square One, Mississuaga läge bara. Passet kommer att ges ut vid tidpunkten för köpet. HMV ansvarar inte för förlorade eller stulna pass och förbehåller sig rätten att begränsa mängderna och upphöra erbjudande när som helst. Endast de med ett pass kommer att vara garanterad en plats i kö för att få en autograf. En autograf per person och pass - Cody kommer endast att underteckna kopior av hans EP. Foton av Cody Simpson kan vidtas, men inte poserar med honom på grund av tidsbrist. Vissa undantag kan gälla. Autografsession är föremål för eventuell avbokning eller ändring utan föregående meddelande.

Cody på en dejt med Kendra!


Kendra vann en dejt med Cody genom Popstar magazine! :)

Jojo med Cody!



Vi twittrar:


Vi vill också har en hjälp så se till att rösta tills du blir blockad! Cody måste VINNA :D Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

Cody twittrar:


Behind the Scenes On My Mind!


Skaffa en bakom kulisserna titt inspelningen av "On My Mind" videon ovan! Videon är regisserad av Travis Kopach och har också dansare / skådespelare Hailey Baldwin!

Plus att du loggar in www.iheartradio.com (sökord: Cody) DENNA fredag ​​17/6 kl för världspremiären av Cody's "On My Mind" video! Lyssna på din lokala radiostation för ytterligare premiären detaljer!
-Codysimpson.com

Skriv frågorna i vårat bloggsvar i vänster spalten!


Som vi har skrivit tidigar har bloggsvar.se bytt till bloggresponse.com! Tack för att du använder vårat bloggsvar :) Vi vet att vi har skrivit dethär en gång tidigare idag men vi får frågor i kommentarer och det blir svårt att svara för oss då! För då måste vi gå till allas bloggar och det har vi inte tid med! ;) Skriv gärna om din fråga till oss på vårat bloggvsar så svarar vi dig så fort som möjligt. Vi kan inte heller fråga om du har skrivit en kommentar med bara ditt namn och inte länkat någon sida! PS. För att kunna ställa en fråga behöver du vara medlem! Du kan bli medlem på bloggresponse.com!

Svar till Lollo:

Hej, vi söker hela tiden ny fakta om Cody på internet (varje dag) och så har vi hemliga källor :) ps. vi har bloggsvar i vänstersplaten som du ser däruppe på bilden!

B96 pepsi Summer Bash - Interjuv med Cody Simpson och bilder!



Gammal interjuv men kul att se på ♥


Omg cody är så liten där jämfört med nu. Han är så gullig och vi verkligen älskar honom!
Man bara faller för killen, vem gör inte?

Tittade vad vi hittade på The Hot Hits sida...


Gissa vem som ligger på tredje plats? jaaa Våran söta Cody Simpson! <3
vi älskar det!<3 #Simpsonizersgoeshard

Rösta på Cody Simpson ♥


Som ni ser har vi länkat en länk från the hot hits. Vilken stjärna skulle vara den ultimata BFF? rösta på cody!
säg till alla dina vänner att rösta på cody. Han ska vinna! :D vill du rösta på cody? tryck här!

Ser ni? Campbell (Cody's bästa vän) har RT våran tweet! Vi håller på att sprida det på twitter också! :)

LMFAO and Cody Simpson Bring the Party to the MMVAs


Engelska: LMFAO. iYiYiY. If either of these mish mashes of letters make sense to you then you, like us, are going to be very excited for the next group of letters we put together. LMFAO and Cody Simpson and coming to the MMVAs, y’all! The American dance duo and the Aussie with dreamy looks are going to hit the MMVA stage as presenters at this year’s award show. Make sure you tune in to watch Cody presenting at the 2011 MUCHMUSIC VIDEO AWARDS this Sunday, June 19th at 9pm ET airing live on MuchMusic and MuchHD in Canada and FUSE in the U.S., with the MMVAS RED CARPET SPECIAL at 8 p.m. ET/PT.

For a full list of presenters and performers, including Avril Lavigne, The Black Keys, Bruno Mars, City and Colour, Lady Gaga, and co-host Selena Gomez - visit www.mmva.muchmusic.com - and make sure you tune in on June 19th to watch!

Svenska
: LMFAO. iYiYiY. Om någon av dessa mish mashes brev vettigt för dig du, liksom vi, kommer att bli mycket spännande för nästa grupp av bokstäver vi tillsammans. LMFAO och Cody Simpson och kommer till MMVAs, y'all! Den amerikanska duon dans och Aussie med drömska utseende kommer att träffa MMVA scenen som presentatörer årets prisutdelningen. Se till att du ställer in att titta Cody presentera vid 2011 MuchMusic Video Awards denna söndag 19 Juni kl 09:00 ET vädring leva MuchMusic och MuchHD i Kanada och FUSE i USA, med MMVAS RED CARPET SÄRSKILDA vid 8 PM ET / PT.

För en fullständig förteckning över presentatörer och artister, däribland Avril Lavigne, The Black Keys, Bruno Mars, City and Colour, Lady Gaga, och co-värd Selena Gomez - besök www.mmva.muchmusic.com - och se till att du lyssna på den 19 juni för att titta!

PS. översättningen på svenska kanske blev konstig men det var för jag andvände google översätt!

Vill du veta hur långt kvar det är tills det börjar? i så fall gå in på den här länken:
www.mmva.muchmusic.com

Bilden ovanför finns på själva länken och det är nedräkningen tills det börjar! :)

Skriv helst i vårat bloggsvar!

Vi vill gärna att ni skriver frågor tills oss i vårat bloggsvar som ligger i vänsterspalten. Det blir väldigt svårt att svara på era frågor om ni skriver eran fråga i en kommentar för då måste vi gå till allas bloggar och svara! Tack för att du använder vårat bloggsvar! :)


OnOn My Mind - Cody Simpson Cover (Ben Chambers and Clinton Cave)


Själva sången On My Mind (by Cody Simpson) börjar de sjunga vid 0.48 :)
Vill du höra den riktiga versionen av On My Mind?  lyssna då på vår mini ipod och där on my mind är första låten som spelas! Mini ipoden ligger i vänster spalten. Här kommer en bild på våran mini ipod i vänster spalten.


Cody twittrar:



Se till att vara uppdaterad och kolla ALLA hans sidor :
1. Twitter: http://twitter.com/#!/ThecodySimpson
2. Hans hemsida: http://www.codysimpson.com/
3. Hans youtube: http://www.youtube.com/codysimpsonmusic
4. Hans facebook: http://www.facebook.com/codysimpsonmusic

Alli har facebook!



Se till att GILLA Alli's gilla sida på facebook!  http://www.facebook.com/pages/Alli-Simpson/179832988737422

Ny video från Alli!


Följ henne på twitter: http://twitter.com/#!/TheAlliSimpson

Uppkommande shower!

25 juni-95,9 Kiss FM Summer Slam (Darboy, Wisconsin)

26 juni - Joliet Memorial Stadium (Joliet, Illinois)

28 juni - Ny Bee Fest 1 - B97 Radio Show - House of Blues (New Orleans, LA)

3 juli - Cranes Roost Uptown Altamonte (Central Florida)

6 juli - Hersheypark Amphitheatre (Hershey, Pennsylvania)

21 juli - Med Miranda Cosgrove & Greyson Chance - Nikon på Jones Beach Theater (Wantagh, New York)

23 juli - Med Maranda Cosgrove & Greyson Chance - PNC Bank Arts Center (Holmdel, New Jersey)

30 juli - Magic Springs Theme Park (Hot Springs, Arkansas)

12 augusti - Hartman Arena - Kansas (Wichita, Kansas)

För att köpa biljetter, gå till
Codysimpson.com


Live ustream!


Video streaming by Ustream
Spola fram till 07.35 då hör då när Cody säger Sweden! :)

Rösta på SoAlli


Här är länken till röstningen:http://tweeter.faxo.com/Ms_YouTube/2011/06 Rösta så mycket som du kan! :)

Bakstage från live ustreamen igår!


Live ustream med Cody!


Hät är live ustreamen! 07.35 säger Cody Sweden! Det är tyvärr inte så bra ljud eller filmkvalite men det duger ;)


Titta här!


Live video chat by UstreamKolla på Cody's live ustream här! ;) Den börjar 23.00 alltså om 8 min!

Cody har live ustream idag!


http://www.codysimpson.com/ Som ni ser på bilden är det 23.00 svensk tid :)

Look at Cody now - Fan video


Bild från Cody!



Bilder från när Cody var på radiostationen B104



Cody twittrar:


Vi vill se den också ;)

Alli twittrar:


Aww!

Ps. Glöm ej att kolla in Alli's tumblr! ;) http://allisimpson.tumblr.com

On My Mind video från fan


Video från Svenska Simpsonizers!



Ser ni Cody har kommenterat video klippet :) Nu vet Cody alla fall att SVERIGE vill att han kommer hit!

J-14 Magazine with Cody



Olika tidningar med Cody



Bop magazine with Cody




Greyson Chance Teen.com Tour Exclusive


Cody är med i videon :D

Cody Simpson talar Mobbning, Sydney eggade Incident


Cody twittrar:


Cody på B104 igår!




B96 Pepsi Summer Bash


TWIST magazine Backstage with Cody Simpson!


Cody Media Round-Up!


Det är den
tiden igen för en Cody Simpson media round-up! Cody är för närvarande med på omslagen till J-14 och Quizfest tidningen! Kolla in Pressläktaren för hela pressen griper från tidningar! Twist Magazine och Popstar fångas också upp med vår kille hans senaste CBS Early Show prestanda i NYC! Se till att du kolla in deras intervjuer med Cody där han berättar om sina somrar i Australien och mycket mer!

Teen Vogue: Waiting 4U tour Diary del två


Kolla in
andra delen av Cody och Greyson's Teen Vogue Dagbok fyllda med några exklusiva bakom kulisserna-bilder från sina Waiting 4U Tour! Klicka här för att se dem ute nu och klicka här för att kolla in del 1!

Se till att gå in genast och titta!


Här är länken till live ustreamen:http://www.b104.com/pages/streamlivemusic.html se till att gå in genast för det börjar när som helst :D

Cody sänder sin konsert live via ustream!



B104
Händelse: Cody Simpson kommer att sända live från en konsert i Rothrock Theatre Onsdag 8 juni. Visste inte att du kunde vinna biljetter? Inga problem!
Titta evenemanget HÄR den 8 juni runt 3:30 PM och svensk tid: 21.30!
-B104



Kom igen och twittra nu!


Hjälp alla simpsonizer att twittra #CodyWorldTour om du har twitter! Gör det så mycket som du kan ;) Men skriv bara det en gång i varje tweet annars räknas det som spam. Vi gör det här för att Cody ska veta hur många fans han har och för att han ska komma till allas länder! :) Hjälp oss även om du inte är en simpsonizer!

Rösta På Cody ♥


Glöm inte bort att rösta på Cody! Cody ska vinna! :D Får vi Cody över linjen före JB så vinner vi och det är ju det som är meningen!♥ Vill du rösta så mycket du kan på Cody? Tryck här!

Cody Simpson uppträder på Kfest 2011


Cody Simpson iyiyi at 93q summer jam


Vinn en Parfym prispaket från Etolie Nation!


Vill du vinna en Etolie Nation Parfym prispaket som inkluderar en personlig anteckning från Cody och en flaska "Summertime" parfym! Den som köper en Etoile Nation doftande objekt från Cody's Webshoppen - Surf All Day Doftande Armband, Surf All Day Doftande Dog Tag, 143 Doftande Armband, 143 Doftande Dog Tag - kommer att föras för att vinna direkt! Det är så enkelt! till Cody's webbutik nu för att köpa din Etolie Nation doftande item och de skall införas för att vinna! Tävlingen slutar den 26 juni, CodySimpson.com kommer att redovisa vinnarna då!

Cody Simpson and Greyson Chance Wrap-up The Waiting 4U Tour


Alli's nya youtube video




Sök på Cody Simpson så hittar du oss!


Om du söker på Cody Simpson på google hittar du oss :D Du kan änvända http://aboutcody.tk eller http://aboutcodysimpson.blogg.se för att komma till våran blogg ;)

haha Cody can plank!



Vi har ny twitter backgrund!


Kolla in våran snygga backgrund ;) Visst är den snygg eller vad tycker ni? Följ oss gärna på twitter: http://twitter.com/#!/aboutcody

Popstar caught up with Cody Simpson before his performance on the CBS Early Show in NYC!


Vi hade turen att se bedårande Cody Simpson uppträda CBS Early Show i lördags i NYC! Innan showen, kunde vi umgås med Cody i sitt green rum, där han besvarade alla våra frågor. Han berättade om somrarna i Australien, hans turné med Greyson chans, och vilka artister han skulle älska att samarbeta med!

När intervjun avslutades Cody började sjunga Lady Gagas "The Edge of Glory" för att värma upp rösten. Han lät fantastiskt! Vi gick sedan ut på scenen för att vänta att Cody skulle komma . Det fanns massor av fans uppradade med affischer och t-shirts alla väntar Cody! Efter några minuter kom Cody ut och såg super cool ut i hans Aviator solglasögon, och sedan uppträdde med  sina sånger "On My Mind" och "iYiYi." Konserten var skitkul!

- popstaronline.com

Cody on Red Hot & Boom 2011



NÄR: söndag 3 JULI

VAR: Cranes Roost @ Uptown Altamonte

VAD: Central Florida's Biggest Fireworks Show!

VARFÖR: Det är gratis!

* Föreställningar:
4PM-11PM

* Fyrverkeri: 9:30 PM (personliga fyrverkerier är förbjudna)

* INGA
Coolers eller husdjur

* Mat & Dryck bås kommer att vara tillgängliga

Läs mer: http://www.xl1067.com/pages/redhotboom.html


Alli har filmat in en ny video!


Glöm ej att kolla Alli's youtube kanal och twitter för att få veta när videon släpps! Alli's youtube: http://www.youtube.com/SoAlli Alli's twitter: http://twitter.com/#!/theallisimpson

On My Mind video kommer ut nästa vecka!!!


OMG vi längtar tills nästa vecka :)! On My Mind musikvideon kommer vara så bra!! Se till att kolla Cody's twitter för mera uppdatering! ♥ Klicka på bilden för att komma till Cody's twitter! Are u guys excited? WE ARE!

Cody's nya profilbild!



Cody's twitter bild i förstoring :D

Vi twittrar ♥


Vi fick nydligen veta att One Direction (1D) är i Sverige via twitter och de har redan varit här en gång. Så denna gång blir den andra och då tycker vi att då borde ju Cody också kunna komma hit till Sverige! :D

PS.För den som inte vet vilka 1D är så är de ett pojkband som sjunger och de är kända genom x-Factor.

Cody twittrar ♥


Åhh gud va kul för Cody! Men vi tycker att Cody borde komma hit till SVERIGE och ha en turné i sommar eller kanske nästa sommar? Hahah, eller båda sommarna skulle ju vara kul om han kom! :D Vem vet? man ska aldrig säga aldrig!♥

Cody Simpson LIVE Chat


Är du Cody's #1 australiska Fan?


Att säga TACK för att vara en del av hans senaste besök tillbaka till Australien, har Cody undertecknat vänligt några MÅSTE ha tees och fuzzy Koala björnar för hans största fans!

Warner Music Australia
vill att du ska berätta för dem i 25 ord eller mindre varför du tar med titeln som Cody Simpson's #1 australiska fan och du kan vinna.

Tävlingen avslutas 17 juni och är endast öppen för australiska medborgare bara!

Klicka HÄR
för att komma in nu!

Cody's nya twitter bild!


Som ni kanske ser så tweetade Cody för 9 minuter sen så passa på att tweeta till honom så kanske han ser din tweet ;).

Cody's nya twitter bild i förstoring! :)

Cody's pappa är hans bästa vän!



Cody on 93Q Summer Jam On The Island!






Här är länken Cody twittrade : http://www.93q.com/Article.asp?id=2173814&spid=20763

Cody on So Random


Spola fram till 20.00 så ser du Cody därifrån :)!

Cody Simpson Performs "iYiYi at "Kiss The Summer Hello" Concert



Såhär upptäckte vi Cody Simpson!


Det här är en artikel från en gammal Frida tidning! Det var genom denna artikeln vi upptäckte Cody! ♥

Kiss 98.5 Interviews Cody Simpson (AUDIO ONLY) on may 3rd


Cody på The Early Show




PS. vet att vi la upp videos förrut från The Early Show men här är det med bättre ljud och filmkvalite och när Cody sjunger iYiYi finns med DS.

Cody to Present at the 2011 MUCHMUSIC VIDEO AWARDS


MuchMusic
rullar ut röda mattan för de senaste gästerna som deltar i största celeb-bash i Kanada, 2011 MuchMusic Video Awards. De hetaste stjärnor från musik, film och TV ta sig till Toronto för surrealistiska händelse och vår favorit Aussie Cody Simpson har just tillkännagivit som presentatör årets utmärkelser! Partiet går ner Söndag 19 juni till 9 pm ET vädring leva MuchMusic och MuchHD i Kanada och FUSE i USA, med MMVAS RED CARPET SÄRSKILDA vid 8 PM ET / PT. Vill du delta i utmärkelsen? Klicka här för mer info om hur du får din armband att delta i visa som börjar den 10 juni!

För en fullständig förteckning över presentatörer och artister, däribland Avril Lavigne, The Black Keys, Bruno Mars, City and Colour, Lady Gaga, och co-värd Selena Gomez - besök http://mmva.muchmusic.com/ - och se till att du lyssna på den 19 juni för att titta!
- Codysimpson.com

PS. Översättningen kanske inte är helt korrekt för vi översatte på google translate.


LMFAO
och Cody Simpson föra partiet till MMVAs!
3 jun 2011

LMFAO. iYiYiY. Om någon av dessa mish mosar brev vettigt för dig du, liksom vi, kommer att bli mycket spännande för nästa grupp av bokstäver vi tillsammans. LMFAO och Cody Simpson och kommer till MMVAs, y'all!

Den amerikanska duon dans och Aussie med drömska utseende kommer att träffa MMVA scenen som presentatörer årets award show och vi är såååå glada. Det är svårt att avgöra om LMFAO hit Party Rock Anthem eller Cody Simpson's All Day är mer smittsam, kanske vi kommer att få killarna att duellera på röda mattan-sing off stilar! Eller kanske vi bara skriker sina namn och hoppas att de ser vår väg. Le suck.

Och kom ihåg LMFAO - Cody Simpson är 14. Oavsett hur många gånger han frågar, kan du inte göra något Shots! Skott! Skott! med den unge mannen, även om hans Aussie accent hjälper dig att få telefonnummer.
-
www.mmva.muchmusic.com

PS. Översättningen kanske inte är helt korrekt för vi översatte på google translate.



Cody Plays Animal Game With KISS 98.5 - Buffalo, NY


Cody Simpson on The Early show


CBS news

Tonåring heartthrob Cody Simpson's sammanfattning upphov till berömmelse är föranledde jämförelser med Justin beiber.
Den 14-årige Aussie pop känsla började sin karriär genom att lägga upp videor på YouTube. Innan han visste ordet av hade Cody skrivit avtal med Atlantic Records och flyttade till USA

Han var på väg.

Cody YouTube-kanal, aktivt sedan augusti 2008 har mer än 56 miljoner visningar.

Hans första digitala singeln, "iYiYi," släpptes i maj 2010 och följdes snabbt av en sträng av digital musikaliska hits, Europaparlamentet "4 U" och en rad turer i hela USA

En vinnare av "2010 Genombrott Internet Sensation" utmärkelsen i Los Angeles, Fresh Aussie Musos Award, och med en nominering till Hollywood Teen TV Awards, har Cody - i små

mer
än två år - lockade en enorm fanskara.

Hans debutalbum kommer att släppas i slutet av sommaren, och hans nya singel, "On My Mind", är redan en topp 10 hit Radio Disney.

Cody svepte nyligen en nationell co-headline-turné med Greyson Chance.

Den stigande stjärna var med i "The Second Cup Cafe" "The Early Show på lördag morgon,uppträdde med "On My Mind" och "iYiYi."

Cody uppträdde vid Vita huset
Easter Egg Roll i år och träffade president Obama och hans familj.

Som barn växte han upp Australiens soldränkta Gold Coast, Cody säger, han blev fascinerad av musikens makt att föra samman människor. Han älskar också att surfa och bada.

Cody började spela gitarr och ta lektioner vid sju års ålder, och genom 12 års ålder, som skickar videoklipp på YouTube med sig själv utför covers på låtar av artister som inspirerade honom, inklusive Justin Timberlake, Jason Mraz, och Michael Jackson.

Bella och Kenton pratar om Cody!


'So Random' Exclusive Clip Featuring Cody Simpson


Bilder!





Olika texter stilar med Cody Simpson och Simpsonizer




Som ni ser har jag hittat lite olika text stilar. Hoppas ni gillar de för det gör vi! :)
För er som inte vet så står 143 för I Love You.




Vote for who you want to see on the next @J14Magazine cover.



Rösta rösta på Cody. Cody ska komma på första sidan! Vi vill se Cody där och ingen annan! :) Rösta på Cody? Tryck här, (eller på bilderna!). Sprid detta till alla du känner eller på twitter, FB, Msn och allt annat så Cody hamnar på första sidan.

On My Mind top 3 på Radio Disney!


Cody's sång On My Mind är 1 på Radio Disney :) Klicka här för att requesta Cody's låtar!

Cody Simpson -www.jsyk.com

Cody Simpson premiär hans nya singel, "On My Mind" i april, och nu 14-åriga popstjärnan har skjutit en video till låten. Du kommer inte att kunna se den förrän senare denna månad, men vi gjorde sju foton som ger dig en smygtitt vad som väntar.

Videon spelades in i Los Angeles i Topanga Mall och Orpheum Theater. Som ni ser finns där kommer att bli massor av koreograferade sekvenser att gå med upbeat låt och videon har skådespelerskan / dansare Hailey Baldwin som Cody kärlek intresse.

Cody kommer att uppträda på "The Early Show" CBS på lördag, den 4 juni så se till att ställa in din DVR. Här är något annat du inte vill missa: Våra vänner Cambio fick hänga med Cody på uppsättningen av "On My Mind" och kommer att utstationering en exklusiv bakom kulisserna-video super snart ..

-
www.jsyk.com

På deras hemsida finns det också bilder från ommymind vidon om du vill ha, men bilderna finns redan på bloggen längre ner.


Campbell twittrar:


Support Video for Cody Simpson! (vi är med i den!)


Våran bild kommer 1.03 - 1.11 :) ni måste kolla in den! Vi vill att Cody ska se denna så gärna länka den till honom! Den som har gjort den heter videon: @simpsonpledge :)

Bilder!


Jake, Campbell, Josh, Alli , Sophie, Ruby och Josh lillebror resten av tjejerna vet vi inte vilka de är :D

Alli i mitten, Ruby till höger och Sophie till vänster :)

Sophie till vänster, Alli i mitten och Ruby till höger.

Ruby och Alli :)

On My Mind dans versionen!


Upcoming Shows right here!




Våra Foton På Cody ♥



Vi älskar dessa bilder på Cody de är så söta, eller vem tycker inte det?
Hoppas ni gillar de med!♥

Cody’s Kiss 95.7 Summer Kick-off Concert!





Cody Simpson ♥





On My Mind Acoustic- By: Cody Simpson and Cody Simpson Serves Ice Cream Portland


Cody upprtäder i NY på lördag!

NY Simpsonizers - Cody kommer att uppträda på CBS Saturday Early Show den 4 juni (På lördag) De vill att du kommer ut och tittar om du bor i NY eller i närheten! Cody kommer att sjunga två låtar på showen som sänds LIVE från 7-9 am/ 13.00 - 15.00 svensk tid på CBS! Detta är en gratis och kommer att filmas utanför på 767 5th Avenue, i hörnet av 59th och 5.! Om du är i området komma ut och titta, och för mer info om CBS Saturday Early Show, besök cbsnews.com!

Cody och Alli när de var små


ÅÅ så söta de var! :)

40 simpsonizers sjunger On My Mind!


Cody's nuvarande twitter bild!

Cody har bytt ganska många profilbilder idag men denhär har han just nu! Så härligt det ser ut! :)

Cody Simpson DTL Mission 2 and 5


Cody twittrar!





Haha Simpsonizers goes hard haha we all got swag!!


Cody's nya twitter bild ;)

RSS 2.0