Facebook:


great running into my label mate Wiz Khalifa at Atlantic last week. go check his new single Work Hard, Play Hard > http://smarturl.it/workhardplayhard


Shave It


Instagram:

meow @mrtobiassmith hahahaha

@BopAndTigerBeat shoot!!!!!!!!!!!!!! #Marc

as Urban as I've been for a long time


Facebook:


Cody Simpson at the HOB anaheim


Instagram bild från Matt

HOB Anaheim for the #FindingCody @youtube movie


Cody is Breathtaking är en TT på twitter just nu!


#AngelsAndGentlemen


Cody at the House Of Blues Anaheim



Bilder tagna ifrån @CodyIsRipped

Instagram:


#GCF California

Cody Simpson's Film Project "Finding Cody"


Cody Simpson har planer på att stjärna i en ny film med titeln Finding Cody. Det manuset, är att välja din egen äventyrsfilm som släpps i juni.

Nu i produktion i Los Angeles, är att hitta Cody verkligen motstycke - den första YouTube välj ditt eget äventyr-style film starring en stor musikalisk artist. Filmen kommer att innehålla flera annoteringar som gör det möjligt för tittarna att klicka och välja otaliga vägar för att nå den spännande slutsatsen en överraskning som kommer att vara varje fläkt dröm gå i uppfyllelse.

Filmen följer självutnämnda "största Cody Simpson fan i världen" Lucy i sin strävan att se sin idol uppträda live i samförstånd. Även möter en rad hinder - showen är slut och hon har just fått utegångsförbud av hennes mamma - med tittarens val vägledande sin väg, kan Lucy och hennes bästa vän Lily fatta väl sina drömmar.

Bland vissa höjdpunkterna att hitta Cody kommer att bli en bakom kulisserna, allt-access visning av en Cody Simpson konsert. Av full längd händelsen är tänkt att filmas lördag kommer April 28that Anaheim House of Blues, och Fanlala kommer vara där för all action!

Finding Cody kommer att ha världspremiär i juni via Warner Music Group ursprungliga YouTube Channel, "The Warner Sound".

~ www.fanlala.com

M's Top 5 Twitpics of the Week!

Kändisar lägger alltid upp roliga bilder på sina Twitter-konton, och eftersom du kan ha missat dem denna veckan, drog vi våra fem bästa favoriter från de senaste sju dagarna. Kolla dem ut!

Cody Simpson twittrade: I don't think security liked this very much.
JsW1Sfjk_1.jpeg~ www.mmm-mag.com

#AngelsAndGentlemen har släppts!!


Klicka här för att ladda ner eller lyssna på Angels And Gentlemen, för att kunna lyssna eller ladda ner den måste du ha ett facebook konto.  Nedladdningen och om du lyssnar går det via facebook.Och det bästa av allt är att det är GRATIS. Det går super fort att ladda ner, typ 3-5 minuter. Och här nedan för ser du vilka låtar och lite annat du får när du har laddat ner Angels and Gentlemen.


Cody med i nya numret av j-14

tidningen börjar säljas på måndag.

Bild:

pic.twitter.com/VN6rmTB3
check @ItsMattGraham rocking his #SoListen skin on set of our @YouTube movie for Warner Sound > http://www.codyskins.com

2 Years Of Cody Simpson


WIN a Personal Video from Cody Simpson!


Kan du tänka dig Cody Simpson gör en personlig video till DIG? Tja, här är din chans. BOP och Tiger Beat-ger dig EXKLUSIVA chansen att få Cody göra just det! Så här skriver du: I kommentarerna nedan skriv Cody ett kärleksbrev (men hålla det kort, tack!). Vi kommer att läsa breven, och sedan välja en vinnare. Priset? Cody Simpson kommer att göra dig en helt personlig video! Tänk honom tala direkt till dig i hans söta Aussie accent! Smälter du ännu? Skriv nu! Vad som är ännu bättre: Vi kommer lägga upp videon på vår blogg så att du kan skicka länken till alla dina vänner!

* Tävlingsregler: Det är dedline för att skriva i den här denna tävling är Söndag 29 april, 2012 kl 11:59 PST(amerikansk tid). Denna tävling är öppen för bopandtigerbeat.com läsare över hela världen. Lycka till!

Så klicka här för att komma till BOP and Tiger Beats sida för att skriva ett kärleksbrev som kommentar, vilket gör att du är med i tävligen och har chans att vinna en personlig video till dig från Cody!

~ www.bopandtigerbeat.com

Instagram bild från Matt


“@codysimpson you think you have enough swimming medals in that case brah?”

WIN IT! Cody Simpson Signed Doll!

Vi hängde ut med Cody Simpson i måndags och vi var noga med att få honom att signera MASSOR av autografer för er guys! En sak han undertecknade var hans nya docka!

Dem ger bort en signerade Cody doll. Och allt du behöver göra är att skriva en kommentar på deras sida och berätta varför du älskar Cody. Dem utser en vinnare idag(amerikansk tid). Och eftersom dem är så många timmar efter oss hinner du kommentera och vara med och tävla om en Cody doll. Lycka till. Klicka här för att komma till deras sida och gå sedan längst ner och skriv en kommentar för att delta i tävligen.

~ www.popstaronline.com


Cody Simpson Mobbed By Fans At Ruby Foo’s April 24

Den nya trenden för fans är att helt 'mobba' kändisar de är besatta med! Först Justin Bieber var överväldigad av fans i Storbritannien, och sedan samma sak hände med gruppen One Direction Nu har vi hört från Scooter Braun att Cody Simpson var mobbad(dem menar inte att han var mobbad av fans utan att fansen typ stalkar honom och gör massa galna saker och att en storfolk massa av fans går emot honom) av fans i NYC! Här är vad Scooter twittrade:

Just heard @codysimpson got mobbed in Times Square at Ruby Foo’s. nice.

~  ww.disneydreaming.com

J-14 Preview: Cody Simpson's J-14 Photo Shoot



Sparkar runt en fotboll, spelar biljard och koppla av på bio ... allt i en dags arbete för Cody Simpson. Eller snarare, allt i en eftermiddag arbete vid Cody exklusiva J-14 Magazine fotografering.

J-14 Magazine tillbringat eftermiddagen med Cody igår - och det enda vi lärt oss om honom? Att han är verkligen den ultimata mannen ... det var ingen brist på "tack" och "pardon" s talat ur hans mun - och varenda en var äkta.


~ www.j-14.com

TWIST Exclusive: On the Set of Our Cody Simpson Photo Shoot!

Codyshoot.jpg

Hej TWIST tjejer,

Vi kom precis tillbaka från vår Cody Simpson foto shoot, och vi absolut älskade varje minut av den! Cody var på ett fantastiskt humör, och vi hade skitkul att umgås en fotostudio i NYC. Han spelade oss sina favorit låtar sin iPod (Swedish House Mafia, Calvin Harris, Kid Cudi, och mycket mer!), Visade oss sina bästa danssteg, och viktigast av allt såg super het framför kameran! Kolla in vår sneak peek shoot ovan och se till att kolla tillbaka i eftermiddag för mer exklusiva bakom kulisserna bilder och videor från inspelningen! Och kom ihåg, bilder från vår shoot kommer att vara i vårt julinumret, ute 6/11!

~ www.twistmagazine.com


#FranceWantsCody - Episode 6


Cody lyssnar på Swedish House Mafia


yay! Han lyssnar på Swedish House Mafia, då måste han veta lite om svenskar och så även om Swedish House Mafia är jätte kända men ändå. Han lyssnar på svensk musik! :D Hoppas han vet att han har svenska fans, som han måste träffa. haha Han får komma hit och ha en konsert!

TWIST Exclusive: Behind the Scenes of Our Cody Simpson Photo Shoot!

DSC00968.jpg

Hey TWIST läsare,
Vi har haft superkul när vi hängde med Cody Simpson - vi hade en fantastisk plåtning med Cody på Chelsea Dagsljus Studio i NYC! Förutom att ta några super heta bilder berättade Cody också mer om sin kommande mixtape, 'preview' till Paradise! Han berättade "jag bara vill ha allas uppfattning om musiken. Jag lägger en massa olika stilar i en fyra-eller fem-song CD. Jag vill ha allas åsikt om vad de gillar bäst. Jag uppmanar alla att twittra mig och Facebook mig och allt för att berätta vad de tycker. "

~ www.twistmagazine.com

J-14 Exclusive Q&A with Cody Simpson

CodySimpsonNotJustYou1.jpg


För att fira lanseringen av Hop på DVD, pratade J-14 med Cody Simpson, som sjunger filmens tema sång "I Want Candy" och frågade honom om allt från "So Listen" till Hunger Spelen! Vi gjorde också så att 10 kopior av Hop på DVD som undertecknats av Cody själv!

J-14: Hur var det att arbeta på Hop filmen soundtrack?
Cody Simpson: Det var sweet! Jag kollade precis ut demo som de gjorde på DVD, och det var fantastiskt. Det var första gången jag arbetade med ett filmprojekt, där jag fick sätta ihop en låt och vara kreativ, och göra något annat än mitt album eller mitt projekt. Det var häftigt att kunna göra det för en film, speciellt en som var lika stor som Hop.

J-14: När du berättar för en tjej, "Jag vill ha godis," Vilken typ av godis ska hon ge dig?
Cody: Choklad. Kit Kats!

J-14: Och du fortsätta din påsk ande genom att uppträda i Vita huset Easter Egg Roll på måndag 9 april!
Cody: Jag är väldigt glad för det! Jag faktiskt gick förra året, men jag bara satt ner och spelade gitarr, så jag är faktiskt glad att sätta ihop en show i Vita huset. Jag har inte varit till DC på ett tag.

J-14: Fans är kärleksfulla din nya singel "So Listen"! Det är ett annat ljud för dig - är det vad vi kan förvänta på Paradise?
Cody: Jag tyckte det var coolt att visa lite av en vass sida av album först ut på "So Listen " och sedan har vi en annan singel som kommer senare i månaden som är en mycket pop/dance spår och jag definitivt att få en fantastisk känsla från den låten.

J-14: Är du glad över att turnera med Big Time Rush i sommar?
Cody: Definitivt! Jag pratade med dem helgen när Kids 'Choice Awards var, och jag är goda vänner med alla killarna. Vi sk in på repetitioner i ett par månader och sätta ihop något riktigt coolt. Jag tror att mina fans och deras fans kommer att älska det, och jag tror att vi delar en hel del fans så det kommer att bli cool. Jag ser fram emot att sätta ihop en stor show!

J-14: Jag vet att du är en stor fan av Hunger Spelen filmen! Skulle du säga att du är mer av en Peeta eller Gale?
Cody: Förmodligen Gale eftersom han är [spelad av] Liam Hemsworth och vi är från samma ställe [Australien], så det är vettigt. Ja, Aussies! Jag älskade filmen, och jag rekommender den till alla jag känner.

~ www.j-14.com

Foto från Karl Mattson Photography


Cody Simpson and Karl Mattson Photography on Twist magazine Photoshoot In NYC ....

Cody i nya numret av Popstar magazine

https://si0.twimg.com/profile_images/2045170296/MAY12.jpg

Cody i nya numret av J-14 magazine


M Exclusive Videos: Cody Simpson hangs with us at our photo shoot!

Screen shot 2012-04-24 at 3.37.38 PM.png
Hej M Girls!

Om du följde oss på Twitter igår, såg du förmodligen alla våra uppdateringar från vår fantastiska morgonen med Cody i NYC! Mellan jonglera äpplen med honom, försöker hålla värmen i blåsigt väder, och gunga ut till hans låtar, det roliga slutade aldrig! Du måste kolla in bilder på Cody i kommande nummer av M!

Naturligtvis ville Cody göra 'shout-out' ut videos för M tjejer! Check it out:

Och berättar Cody om hans 'preview' album som släpps 5:e juni och hela Paradise album som kommer ut i augusti:


Instagram bilder från Hailey

hacked by Simpson

Hey how are ya?! @codysimpson


Cody Simpson Is Holding A Private Concert At The House Of Blues In Los Angeles On April 28


'Angels! if you live in, near or around LA then I would like to personally invite you to help me make a special online movie this Saturday…we will be shooting at the House of Blues in Anaheim at 11. You will get a private hour long show please rsvp > [email protected]' twittrade Cody, den här veckan händer det verkligen mycket. Angels and Gentlemen släpps och han ska filma in en speciell video. Så om du bor närra LA eller är där på semester, se till att åka till hans konsert/show. Det kommer säkert bli en super kul kväll.

Angels And Gentlemen släpps nu på lördag!

Cody tweetade idag att #AngelsAndGentlemen mixtape släpps på 'Simpson Saturday' (28 april) den här veckan. Åhh längtar, det kommer bli fantastiskt. Eller vad tror ni? :)


Cody träffar pojkbandet 'The Wanted'


En av gruppernas största fans Cody Simpson kom förbi och hängde med bandet innan han begav sig ut för att möta upp med sin ryktas flickvän Kylie Jenner vid öppningen av Scott Disick nya restaurang i NYC.

Igår kväll träffade Cody pojkbandet 'The Wanted', New York pop radiostation 103,5 KTU och Carnival, som ligger vid Bowlmor Lanes Times Square, så hade dem en en släppnings fest för deras album till upp-och-kommande bara kill gruppen, 'The Wanted'.

Bilder:

pic.twitter.com/vL2nN4mb
#ANZAC och cody tweetade också om det. Här är hans tweet >>'It's ANZAC day. props to all the iconic men and women who serve and have served to keep our country free. #lestweforget'
congrats to my UK mates @thewantedmusic on their EP release today. great seeing them in NYC this week.

Instagram:

New York City #trademarking

Shooter Mcgavin. @haileybaldwinnn


Grattis finaste Alli Simpson.



Som ni vet fyller Cody's syster Alli år idag. Vi här på bloggen vill önska henne en fantastisk födelsedag och hoppas att hon får/haft en super duper bra dag. Glöm inte att skriva grattis till henne på twitter också. Hennes twitter är @TheAlliSimpson. Hon har redan fått massa gratulationer och #HappyBirthdayAlliSimpson var en 'trend topic' worldwide på twitter i morse. Och Cody ringde och sjöng grattis och pratade med henne idag. Men han twittrade också. Så gullig han är! :) Här är hans tweet >> Happy Birthday to my beautiful sister @TheAlliSimpson. A fresh 14 years old and killing it. Big years ahead for you! Proud of you grom x. Så här skrev vi till henne på twitter >> 'Happy 14th Birthday to the amazing girl @theallisimpson, hope your day is wonderful. xo #HappyBirthdayAlli'


Cody Simpson At RYU Restaurant NY Opening (photos)




Instagram:

photoshoot in NYC with @twistmag


Kanye West, Kim Kardashian, Khloe Kardashian-Odom, Cody Simpson at RYU


Cody Simpson & Kylie Jenner Together At RYU Restaurant NY Opening

Cody Simpson and Kylie Jenner RYU Restaurant NY
Cody visade upp sig som Kylie's gäst på intimate fest igår kväll - få alla detaljer här, och gör dig redo att se stjärnan på en kommande episod av "Kepping Up With the Kardashians"

Med Kardashians kommer familjen definitivt först - och det Kardashian-Jenner gruppen kom ut i full kraft den 23 april i NYC, för öppnandet av Scott Disick nya restaurang RYU. De unga Jenner flickorna Kendall och Kylie, var först att komma fram till intimate festen - men de kom inte ensam! En gäst berättar att Cody Simpson deltog i den privata festen som Kylie's gäst - och vi har alla detaljer om natten!

"Kort efter att Jenner flickorna kom, gick Kylie till framsidan av restaurangen för att möta sin vän Cody. De båda verkade verkligen glad att se varandra ", berättade vår källa "De satt diagonalt vid ett bord, bara pratade och hade en bra tid. Kendall var också på deras bord, men hon åkte mycket tidigare än resten av familjen. "

Vår källa fortsatte med att säga Cody verkade helt bekväm runt verkligheten familjen. "Kourtney gick över till bordet och pratade med Cody ett tag, och alla log och verkade verkligen njuta av natten, medan kamerorna rullade filma Keeping Up With the Kardashians".

Vid bordet bredvid var Kim och Kanye mysiga och pratade med familj och vänner.
~www.hollywoodlife.com
Att döma av deras familjeutflykt, är det säkert att säga att vi kan förvänta oss att se Cody ett kommande avsnitt av dokusåpan! Vad tycker du om Cody och Kylie vänskap?

Bilder från Cody's photo shoot med Twist Magazine

pic.twitter.com/vwDz36qr
pic.twitter.com/lKNAaClV
"@CodySimpson on the phone with @theallisimpson"

Bilder från Popstar Magazine

pic.twitter.com/qroYlGRe
Cody @codysimpson is sad because he didn't have any ice cream today :(
pic.twitter.com/X8ejqCWn
EXCLUSIVE! @CodySimpson meets @thewantedmusic! We're the only teen mag here!

Facebook bilder:



Instagram:

Way Too Cold

“Hey Matt, look what I can do”

Bild:

pic.twitter.com/AQbipqQA
#nauticalstyle earlier today @popstarmagazine

M Exclusive Vid: Cody Simpson performs at the T.J. Martell Foundation's Family Day!


M Exclusive: Cody Simpson gives us his best kissing tips!


Rynka
upp, M Flickor! Vi var de enda tonårings tidningeb T.J. Martell stiftelsens Family Day i NYC i helgen, där vi hann upp Cody Simpson, som gav oss sina bästa kyss tips - Woohoo! Kolla in vår exklusiva videon nedan:

~ www.mmm-mag.com

Cody Simpson Autograph Signing!


Under
helgen fick vi möta upp med våra Favorit blonda Aussie, Cody Simpson! Han höll tre autograf signeringar i New Jersey Toys R Us på lördagen (ja, tre i på dag!) Och vi hade turen att vara på en av dem.

Cody spenderade dagen med att möta massa fans, skriva autografer på sin egen docka och tog massor av bilder med alla! Cody är
definitivt en gentleman och visar sina fans så mycket kärlek. Han gjorde även en storslagen entré Toys R Us rida denna lilla cykel! Så rolig!

Raden av tjejer lindade runt hela butiken för Toys R Us och några tjejer hade väntat online sedan 07:00 för att se Cody (som kom klockan 13:00 ). Det är engagemang! Fans var så glada över att få chansen att träffa Cody och alla gick därifrån med ett stort leende på läpparna gick några tjejer även bort med tårar av glädje. Aw!

Efter signerigen, Cody berättade för oss hur det var som att ha en docka gjord av honom, talade om hans nya album och att han åker på turné med Big Time Rush och Rachel Crow! Titta på vår exklusiva videon nedan.

~ www.popstaronline.com

Foton från Popstar Magazine's photo shoot med Cody i NYC





TWIST Exclusive: TWIST Chats With Cody Simpson at Toys R' Us!

CodyExcl.jpegVi hade en fantastisk tid att umgås med Cody Simpson på lördagen vid en signering Toys R 'Us i Rockaway, New Jersey! Butiken var packad, och några tjejer hade till och med väntat i linje sedan klockan 8:00 ! Whoa! Cody var så peppad att träffa alla sina fans, och han kunde inte vänta med att berätta för att TWIST om hans heta nya mixtape, hans kommande album Paradise och även vad hans favorit Justin Bieber låt är! "Det var inte min avsikt till en början att lägga ut en mixtape med det hela," Cody urholkat. "Men jag bestämde mig ..." Varför vi inte göra det till en cool projekt för mina fans? "Och som för Paradise? "Räkna med en riktigt rolig sommar album", berättade han . "Jag tror att det finns grejer för alla på det!" Awesome! Cody var för rolig och ville prata med oss ​​sittande i ride-on leksaksbilar! LOL! Kolla in vår exklusiva intervju med Cody nedan!

Vinn en signerade M magazine


Så allt du behöver göra är att retweeta deras tweet så har du en chans att vinna en signerade M magazine (se bild nedanför) Klicka här för att retweeta M magazines tweet.

Bild från M magazine


Here's M editor Brittany and @CodySimpson at our shoot!

Cody Simpson at the 13th annual T.J Martell Foundation Family Day (photos)



CODY SIMPSON & ALLI SIMPSON Official Interviews with Tween Reporter PIPER REESE


Instagram:

polka dot grom


Ny Design


Vet att jag ska att jag skulle fixa det tidigare, men det vart försenat. Förlåt för att det tog sådan tid men jag har haft så mycket att göra sista tiden och har inte hunnit förens nu. Men nu har jag äntligen fixat det! :D Hoppas ni gillar det. Skriv gärna en kommentar vad ni tycker om designen.

Bild från M magazine


And here's @CodySimpson on the carpet! So cute!

Instagram bilder från Matt

That's how you make an entrance to a signing at @toysrus

“@codysimpson performing at #TJMartellDay”

Cody performing at the Pima County Fair in Tucson!


Instagram:

Someone stripped my doll and made me sign it today. #awks

CS photography. Beautiful downfall in New York City this evening.


Fans meeting Cody yesterday at Toys R Us!


Bilder från Twist Magazine


Cody in the new issue of Twist magazine


Cody's Grand entrance at Toys R Us


Grand entrance on a Barbie tricycle at @ToysRUs with @ItsMattGraham - Cody
Klicka här för att se videon, tyvärr gick den inte att bädda in.

Cody at Toys R Us




Cody at the signing in Deptford, NJ (fan photos)


tog bilden från @justinbiebnerd.

Och det där kortet är det han signerar idag. Tog bilden från @justinbiebnerd.






tog bilderna ifrån @updates4cody

tog bilden ifrån @rhiclarkphoto

tog bilden ifrån @ThisAussieCody

tog bilden ifrån @xoMaddieSimpson

Instagram bild från Matt

Why so confused @codysimpson


Bilder:


working hard at @ToysRUs right now. so great seeing everyone come out on this fine Saturday afternoon. #salute
pic.twitter.com/0rn3uKJ9
Amazing turnout in New Brunswick... #gcf

Cody on the cover of Faze Magazine's new issue!

pic.twitter.com/zmGtLHMyCody Simpson on the cover of Faze!
'
If you know him, you gotta love him. Our Australian cover model Cody Simpson was a charmer, we had a super photoshoot with him and a good sitdown chatting about life, love and making music. Met his equally talented sister Alli Simpson who came along for his Toronto visit as well. Catch him in the Spring Issue of Faze Magazine! We'll be posting behind the scenes video and photos online soon as well, stay tuned Cody fans!' - Faze Magazine

MuchMusic.com - Cody Simpson


Videon är gammal och inspelad nån gång förra året, men dem la upp videon igår på youtube.

Cody Simpson Top 3 Big Brother Tips for Alli on Radio Disney


Instagram:

“light reading”

“I don't think security liked this very much..”

Win a trip to see Cody on tour + at a VIP meet & greet!


'Calling all U.S. #Simpsonizers: you could win a trip to see @CodySimpson on tour + @ a VIP meet & greet! Enter here: http://bit.ly/codyclr' - @ClairesStores

Vet inte om det bara är för folk som bor i USA. När man anmäler sig kan man välja andra länder, men eftersom de twittrade till alla USA fans så vart jag osäker. Men ni kan läsa tävlings reglerna här.  Klicka här för att anmäla dig och var med och tävla om chansen att möta Cody när han är på tour med Big Time Rush i sommar.

#IFeelSoCloseToYou är en TT på twitter


Cody Simpson - I Feel So Close To You


Cody Simpson singing Steal My Kisses


aww, det här är underbart! ;)

Dagens Bild


Cody Simpson And The McClain Sisters Co-Hosting The Radio Disney Top 30 Countdown On April 21, 2012

Wohoo! Artisterna Cody Simpson och systrarna McClain kommer att vara 'co-hosting' för Radio Disney Top 30 Countdown morgon den 21 april 2012! Radio Disney värd Jake Whetter avslöjade detaljerna via Twitter:

"Would you mind if @CodySimpson, @realchinaanne, @RealLaurynM& @MyNameIsSiSi were my co-hosts on @RADIODISNEY’s Top 30 Countdown this wknd?"

~www.disneydreaming.com


Cody med i nya nummret av Glitter magazine!


Glitter: Maybe Cody Simpson will tell us what kind of music he’d love to dance to!

Bilder från igår i Arizona



tog bilderna från @codytourupdates på twitter.

Cody with friends at the Westfield Mall (april 14th)



Cody, Toby, Ryan Nassif, Kylie och Kendall Jenner shoppade i Westfield Mall fjortonde april.

This Song Saved my Life (Cody Simpson)


Photos of Cody when arrives at the Staples Center in Los Angeles on Tuesday night (April 17)



Instagram bild från Alli

Cheers for the advice brah, @codysimpson. #confucius


Australian Christmas Elves


Hittade den här videon precis, första gången jag såg den. Men någon annan kanske redan har sett den? Vet att det är en julvideo. Men var tvungen att lägga upp den. Videon är super gullig och rolig. Skrattade mycket! :D. Bästa julvideon. Den här är en julvideo som man bara måste se. Nu har ni något att visa familjen till jul.

Cody: Before He was a Star!


Cody posted this pic with the caption, “Unicorns Are Real. I would know.” Even though we don’t understand why that pony has a rainbow-colored mane, we do know that Cody looks ahh-dorable in that cowboy hat!

~ www.bopandtigerbeat.com/


Förhands köp biljetter

Cody Simpson
http://tixx1.artistarena.com/codysimpson/ kan du förhans köpa dina biljetter till Cody's konserter. Cody Simpson uppträder live!! Han har beslutat att se till att hans fans får en första möjlighet att köpa biljetter! För de flesta konserter kommer han att erbjuda biljetter innan de går till försäljning för allmänheten. De flesta kommer att ha minskat serviceavgifter jämfört med de vanliga Försäljningsställen. Detta är ett första kvarn online-biljett ordersystem. Den högsta ordning är fyra biljetter. Var noga med att titta in eftersom sidan (http://tixx1.artistarena.com/codysimpson/) kommer att uppdateras ofta. Idag 12pm PST (amerikansk tid) börjar förhands köpningen till när han ska uppträda på Prima County Fair i Tuscon.

Cody ska uppträda i Arizona idag!

han ska uppträda vid Pima County Fair i Tucson idag, april 19. Köp bilijetter här.

FOOD REVOLUTION DAY


Var med och hjälp till på FOOD REVOLUTION DAY. Det är en chans för människor som älskar mat att träffas för att utbyta information, talanger och resurser, att förmedla sina kunskaper och markera världens livsmedelsfrågor. Runt om i världen kommer människor att arbeta tillsammans för att göra en skillnad. Mat Revolution Day om hur du ansluter med ditt samhälle via händelser på skolor, restauranger, lokala företag, middagar och jordbrukare marknader. Vi vill inspirera till förändring i människors matvanor och främja uppdraget för bättre mat och utbildning för alla. På deras hemsida finns allt möjligt recept, mer fakta om dagen och mer information om vad och hur du ska göra för att delta. Du kan också göra din egna video och lägga upp. Du kan också donera pengar som går till en massa olika bra saker. Gör som Cody och Jamie Oliver, var med och hjälp till. Klicka här för att komma till deras sida och ta reda på hur just DU kan göra en skillnad.

Cody Simpson Is Forever Young


Instagram bild från Alli

Shooter Mcgavin.


Cody Simpson - Ends With You


Vet att låten inte är ny, men jag tror inte jag har lagt upp den på bloggen och vissa kanske inte visste att den fanns förens nu? Men det är inte så konstigt eftersom låten inte är så känd. Och den är ju bra, så varför inte lägga upp den? ;)

Exclusive Autograph Signings at Toys"R"Us in New Jersey!

Cody kommer att vara på tre Toys "R" Us platser i New Jersey den 21/4 för en exklusiv utseende och signering med fans! Från och måndag, 16 april, kunder som köper en Cody Simpson produkt vid Toys "R" Us kommer att få möjlighet att träffa Cody lördagen den 21 april de platser och tider som anges nedan! De första kunderna i kön på Toys "R" Us på de platser (se nedan) på lördagen med inköpsbevis kommer att kunna få Cody autograf, medan tiden tillåter. * Besök Toys "R" Us twitter och facebook för ytterligare information !







DEPTFORD, NJ - 10:30-noon*
Toys“R”Us Deptford NJ
409 Almonesson Road

E. BRUNSWICK, NJ - 1:30-3pm*
Toys“R”Us E. Brunswick NJ
581 Rt. 18 South

ROCKAWAY, NJ - 4:15-5:45pm*
Toys“R”Us Rockaway NJ
Mall Ring Rd.- Rockaway Sq. Mall

*Observera: Deltagare måste visa kvitto från Toys "R" Us - daterad från och med April 16 - som bevis för eventuellt Cody Simpson produkter inköp, för att få en signerad autograf vid evenemanget. Endast en autograf per person. Autografer kommer att undertecknas den en kommer först till kvarn, medan tiden tillåter. Denna händelse kan komma att ändras eller bli inställd.

Instagram:

#SoListen video shoot!


Cody Simpson "So Listen" Music Video Preview


p.s Man får inte se något från videon. Dem pratar bara om den. d.s

Cody spelade in So Listen Music Video Idag

Både Scooter braun och Alfredo Flores twittrade om videon,Cody twittrade också.

'at the SO LISTEN video for @codysimpson - this kid can DANCE!!!' - Scooter

'Just visited @CodySimpson on his set for #SoListen. Happy for the kid. Keep killen em!' - Alfredo

'IT'S A WRAP ON THE SET OF #SOLISTEN! Hard working day! So STOKED. can't wait for you to see! x' - Cody

Längtar super mycket tills vi får se #SoListen musik videon. :) Gör inte ni det?


Cody Simpson Takes Another Step Towards Bieberdom

cody-simpson-jenner
Som release datum för hans debutalbum närmar sig, fortsätter Cody Simpson att ta de nödvändiga egenskaperna hos en fullfjädrad 'hearttrob'. (Han har redan fått håret och ett sött smeknamnet fans tagit hand om.) Simpson och Kylie Jenner sågs ute på en ålder lämpligt datum på LA's The Grove i tisdag kväll(3:e april). Innan tweeting dödshot eller låsa dig i ditt rum, överväga det faktum att kanske den 14-åriga arvtagare till den verklighet tv tronen helt enkelt hjälpa honom med hans musikvideo, inte med tanke på hon och hennes familj den här sortens saker varje semester- och närhelst en kamera ligger runt eller en videographer råkar ha ett par extra minuter (och har begått adressen till Calabasas föreningen i minnet).

Det, eller sådana fotografiska bevis för två i samma offentliga plats vid samma tidpunkt kunde bara betyda att de är djupt kärlek och ute efter topplaceringen i popmusik är obefintlig, men potentiellt fantastisk, prom domstol. Nu när han tog examen i LPS och Autotune, flickorna helt enkelt inte kan hjälpa sig själva. (Ladies älskar Autotune-fråga bara T-Pain.) So Listen, nervösa Simpsonizers. Din favorit kan snart officiellt vara borta från marknaden, men det är OK! Ett annat trick för att låna från brinnande beliebers är hur man tar sig runt klorna på vackra och framgångsrika flickvänner.

~ www.popdust.com


Instagram bilder från Matt

@codysimpson on set of #solisten

#solisten video shoot


5 People Bieber Should Collab With Other Than Usher

justin-bieber-cody-simpson-collaboration-in-studio
Cody Simpson Även om Codester och Biebster var i studion tillsammans, bekräftade Justin att de faktiskt inte gjorde musik tillsammans. Kanske bara gnugga bort varandras talang och gjorde sina egna låtar bättre eller något. Men vi tycker att det är dags för dessa två utländska tonåring popstjärnor att sjunga tillsammans på riktigt. Alla Simpsonizers / beliebers kommer att äta upp det!
~ Teen.com

Cody med i M's May issue

1205cover_450px.jpg


Cody Simpson: I Would Make A Mega Boy Band With Justin Bieber


HollywoodLife.com pratade med Cody Simpson på sin Radio Disney takeover April 3 om hans kommande album, ny singel och skapa ett pojkband super grupp med sina kolleger solo tonåringar!

Cody Simpson säger att han är en "big fan" av pojkbandet invasion från grupper som en riktning och Big Time Rush, men när vi föreslog han göra en super grupp med killar i sin popgrupp som Justin Bieber, han älskade tanken!

"Det är en bra idé!" 15-åriga australiska sensation sa HollywoodLife.com på Radio Disney i Burbank, Kalifornien 3 april. "Jag tror som en liten Rat Pack? Kanske ... det är en bra idé. "


Instagram bilder från Toby

BOYS @codysimpson @ryannassif

Disney Hats @codysimpson


Justin Bieber Vs Cody Simpson: Bieber Doesn't Feel Threatened By Simpson At All


Cody Simpson Claims He’s Single Again!

Cody Simpson är en man på ett uppdrag när det gäller att göra sina fans tro att han är singel. Återigen tog Cody till Twitter för att låta oss veta att han inte har en flickvän! Här är hans Tweet:
'good morning angels. I see a couple rumors floating around. Last time I check I was still single! lol x'
~ www.disneydreaming.com

Instagram:

breaking it down in #SoListen video rehearsal


Stand4Change MAY 4 2012


'#Stand4Change on May 4th with @DefeattheLabel. stand with me and be part of this historic event. find out how here >> http://www.s4cpsa2.com' - Cody
Klicka här för att komma til deras sida och få mer information om hur DU och din skola kan hjälpa till. Alla från hela världen kan hjälpa till. Gör som både Cody och Alli, var med och hjälp till med att stoppa mobbningen.

'Cody is sexy and Angels know it' är en TT på twitter worldwide just nu!


So Listen - Cody Simpson ft. T-pain covers


Happy Birthday from Cody Simpson


Vill du ha en 'Happy Birthday from Cody'? så får du det i videon ovanför. Vill du att din kompis ska få en 'Happy Birthday from Cody'? skicka videoklippet då. Skicka det till den som fyller år. Då får den personen en 'Happy Birthday from Cody', vilket är underbart. :D Vet att klippet är ganska gammalt men som sagt vem vill inte få en 'Happy Birthday from Cody' ?

VIDEO: Cody Plays The Friend Card!

Dirt TV checks out our very own Cody Simpson hanging out with rumoured girlfriend Kylie Jenner! The pair looked super cute on their alleged date night but Cody told our LA reporter Renee Peterson he's just in the friend zone with Kim Kardashian's little sis.

Week in Celebrity Cover Songs (VIDEOS)

Cody Simpson recently took up his guitar for a touching rendition of Jack Johnson‘s “Taylor.” Take a look:

~ www.celebuzz.com

The Cast of ‘Buckett and Skinner’s Epic Adventures’ Talk New Episodes and More!

Engelska: Celebuzz had the exclusive opportunity to chat with the cast and get the low down on beyond the scenes antics, totally cool guest stars, and some totally zany and EPIC adventures that the crew will go on this year!

Do you have a favorite episode of the recent ones that you’ve done?
Taylor: Hmm…a favorite episode.  Probablt the last one taht we shot which is going to be an hour-long episode and that’s where we have the multiple guests like Cody Simpson, who performs a song on it, Jeanette Mc Curdy from iCarley, Matt Shivley from True Jackson. That one was a lot of fun

Svenska: Celebuzz fick den exklusiva möjligheten att chatta med dem från Buckett och Skinner's Epic Adventures och fick redan saker utanför kulisserna upptåg, helt cool kändisgäster, och några helt tokiga och episka äventyr som dem kommer att hända iår!

Har du en favorit avsnitt av de senaste de som du har gjort?
Taylor: Hmm ... ett favorit avsnitt. Troligtvis den sista som vi filmade som kommer att bli en timme långt avsnitt och det är där vi har många gäster som Cody Simpson, som uppträder en låt på det, Jeanette Mc Curdy från iCarley, Matt Shivley från True Jackson. Det var mycket roligt
~www.celebuzz.com

Music Mondays: Justin’s Best Studio Shots!

Engelska: Thanks to Instagram and Twitter, fans now have a fabulous way to get closer to their favorite celebrities than ever before. Some dedicated stars —like Justin, Sel and Cody — take a ton of super up-close-and-personal pics for their adoring fans’ daily pleasure. For this week’s edition of Music Mondays, we decided to share our favorite photos from Justin’s studio time! The superstar has spent so much time making and recording music (aka doing what he loves most), so he has some great shots of both himself and his famous friends who have joined him in the studio.

Svenska: Tack vare Instagram och Twitter, fans har nu ett fantastiskt sätt att komma närmare sina favoritkändisar än någonsin tidigare. Några sådana stjärnor-som Justin, Sel och Cody - ta ett ton av super på nära håll-och-personlig bilder för sina älskar, fläktar dagliga njutning. För denna veckas upplaga av Musik måndagar har vi beslutat att dela våra favoritbilder från Justin studio tid! Den superstjärnan har spenderat så mycket tid att skapa och spela musik (även känd som göra vad han älskar mest), så han har några bra bilder på både sig själv och hans berömda vänner som har varit med honom i studion.

Cody Simpson

Engelska: We especially love this photo because it features two of our favorite boys together in the same studio! We’re super excited to hear this awesome Justin-Cody collaboration when it’s released!

Svenska: Vi älskar speciellt den här bilden eftersom den har två av våra favorit killar tillsammans i samma studio! Vi super glada över att höra detta fantastiska Justin-Cody tillsammans när den är släppt!
~ www.bopandtigerbeat.com

Best Dressed Male Celebrities at the Hunger Games Premiere

cody simpson thg premiere 08
Cody Simpson
Engelska: While not necessarily a household name in the states, Cody Simpson is an exceptionally well-known pop musician in Australia, and his appearance at ‘The Hunger Games’ premiere may be all that was necessary in order to boost his stateside attention. Simpson looked as sharp as possible in his grayish-teal slim fitted 2-piece suit, perfectly accented with an untucked white dress-shirt and shiny silver pocket square. Framed by all-white canvas shoes and his black, thick-rimmed glasses, it’s no secret that Cody Simpson knows what he’s doing when it comes to getting dressed for a premiere. Perhaps to show the world that Hollywood doesn’t have to be pretentious, Simpson chose to leave the top button on his dress shirt loose; something that is not often seen at premieres, although this may change now that he has set a veritable standard for how to dress when attending such an event.

Svenska: Men inte nödvändigtvis ett känt namn i USA, är Cody Simpson ett utomordentligt väl känd popmusiker i Australien, och hans framträdande på "The Hunger Games premiär kan vara allt som var nödvändigt för att öka sin 'Stateside' uppmärksamhet. Simpson såg så skarp ut som möjligt i sin grayish-kricka slim utrustat 2-delad kostym, perfekt accentuerat med en ovikt vit skorta-shirt och glänsande silver fickan fyrkant. Inramas av helvita tygskor och hans svarta, tjocka glasögon, är det ingen hemlighet att Cody Simpson vet vad han gör när det gäller att gå klädd för en premiär. Kanske för att visa världen att Hollywood inte vara pretentiöst, valde Simpson att lämna översta knappen på sin frackskjorta löst, något som inte ofta ses på premiärer, även om detta kan förändras nu när han har satt en veritabel standard för hur man klär sig när de deltar i en sådan händelse.

~ www.cheap-neckties.com

Instagram bild från Alli

Thanks for the welcome home sign @codysimpson.


Cody med i Bop's May issue 2012!

IN BOP THIS MONTH: Cody Simpson is still looking for his dream girl – could you be his angel? Find out how to snag his attention ONLY in May BOP!


Instagram:

@ryannassif

Fairfax Village with TTC

what of it


Cody Simpson - So Listen (feat. T-Pain) Fan Music Video


aww vilken gullig fan video! ;)

Instagram bild från Matt

@codysimpson #AngelsAndGentlemen mixtape coming soon


Cody Simpson - Valentine (Fan Music video)


älskar den, är den inte underbar? :)

Instagram bild från Jake

This year it begins. #Fireworks


Svar på kommentar:


Jag har sökt på internetet och det stod olika på alla sidor. Men han är mellan 175-180 cm. :) p.s förlåt för det sena svaret. d.s
love,
Swedish Cody Soucre

Twitpic:


#AngelsAndGentlemen coming soon! #SimpsonSaturday

So Listen - Cody Simpson feat. T-Pain [Drum Cover] (Grant Andrews)


Instagram:

the boys. follow @ryannassif

#AngelsAndGentlemen Mixtape Art. Can't wait for you to hear x


Respect Cody Simpson var en TT igår på twitter.

Tog bilden ifrån @TeeganSimpson på twitter.

Instagram:


“#trademarking in the box with the boys”


Unicorns Are Real. I would know


Bild:

pic.twitter.com/Xos6Qh0t
hey @disneystore thanks for the ears! #magical25

Instagram bild från Toby

#stayclassyworld @codysimpson @itsmattgraham


New "Big Time Summer Tour" Dates Announced!

8/8/12
Nikon at Jones Beach
Wantagh, NY

9/9/12
Van Andel Arena
Grand Rapids, MI

9/11/12
iWireless Center
Moline, IL

9/20/12
Reno Events Center
Reno, NV

SEE ALL BIG TIME SUMMER TOUR DATES

Bid on a Chance to Sing Background For Cody or Announce Him on Stage before He Performs on April 22nd in NYC!

Har du någonsin velat sjunga som bakgrund till Cody, eller meddela honom på scenen innan han uppträder? Vad sägs om har ägnar honom en låt personligen till dig? Väl Angels, nu har du chansen! Har dina föräldrar bjuda på tre fantastiska möjligheter att träffa Cody T.J. Martell Foundation Family Day i New York den 22 april! Klicka nedan för att ta reda på hur man deltar - Inkomster för dessa poster gynnar TJ Martell Foundation, som finansierar innovativ medicinsk forskning för att hitta botemedel och behandlingar för leukemi, cancer och AIDS.

T.J. Martell Foundation Family Day kommer att äga rum den 22 april kl Roseland Ballroom i New York och kommer att ledas av Bridgit Mendler och Carrie Keagan i VH1: s Big Morning Buzz Live. Att köpa biljetter och för mer information om T.J. Martell Familjedagen, besök tjmartellfoundation.org.

Möt Cody & Sing Bakgrund för honom på scenen TJ Martell Foundation NYC Familj dag |
BID NOW

Möt Cody & låta honom Ägna en Song till Dig på den TJ Martell Foundation NYC Familj dag |
BID NOW

Möt Cody & Meddela honom från scenen vid TJ Martell Foundation NYC Familj dag |
BID NOW

Detaljer:
T.J. Martell Familjedagen
Söndag, april 22, 2012
Roseland Ballroom
239 W. 52nd Street, New York City

KÖP BILJETTER

Tweets:




Cody Simpson Is A Winner


Bild från @FranceWantsCody


Indonesia Needs Cody är en TT på twitter worldwide just nu!


Instagram från Giorgia

@codysimpsonI @allisimpson @thejakethrupp Forever


Instagram:

shredding as a baby


Gold Coast's Finest




Twitpic:

pic.twitter.com/fG9saHaF
just signed 100 iphone skins. go to http://www.codyskins.com for your free #SoListen skin and you might get one with it.

Codys nya twitter bild!

https://si0.twimg.com/profile_images/2099231151/69.jpg

VIDEO: "Simpsonizers" Ain't NUTHIN' TO MESS WITH!



Bild:

pic.twitter.com/g68fljqn
thanks to my mates @xbox for sending me their limited edition Tiger Woods console #TW13betterwkinect #Fore

Instagram:


“hahahaha @mrtobiassmith likes his Flying Rainbow Unicorn computer games”

Cody Simpson Talking About Being Punk'd


Cody's nya twitter bild!

https://si0.twimg.com/profile_images/2044654989/image.jpg

Bilder från igår!



Instagram bilder från Matt

Green Room at the Easter Egg Roll

@codysimpson as always conducting himself with class and style

And the Chicken looked at the boy with a frightening gaze


Instagram:

thanks to all my fans for helping make today special

emoji

the "shooter mcgavin" hahahaha


Foto från McClain Sister's


Our boy @CodySimpson on stage earlier today!

Exclusive: Cody Spills His Most Romantic Songs!



Bild:


walks in DC with my mate @MrTobiasSmith! such a classy occasion today at the White House! good times!!

Cody performing at Easter Egg Roll at the White House.


Cody med fans idag!


Bilder när Cody uppträder @ Easter Egg Roll vid The White House



Codys nya twitter bild


https://si0.twimg.com/profile_images/2037772890/photo.JPG

Cody uppträder @ Easter Egg Roll


Klicka här för att se Cody live.

Instagram bilder från Jake

Such a great Easter dessert.

Gentlemen in tuxes. Correcting the pocket squares. #AlwaysPresentingGCF


Cody Simpson in Washington D.C today!



Cody Simpson in Washington D.C (april 8)



13th annual T.J Martell Foundation Family Day







Instagram bilder från Matt

Presidential GCF?

Some good laughs in DC today with @codysimpson


Instagram bild från J-14 magazine


“Look what J-14 Editor Rachel found while shopping for a hat for the Easter bonnet parade: @codysimpson!”

Instagram:


“beat this! @CeramicChickn on the white house. #CluckIt”

getting harassed by a bunny..


Cody Simpson - My Wish


wow vilken fantastisk fan video, den är helt underbar! :D

Instagram:

Love ya Miss Farrah Fawcett


Cody's performing at the #PimaCountyFair in Tucson on Thursday April 19th.


Cody Simpson arrives at Katsuya in Hollywood on Thursday evening (April 5)



Instagram bild från Giorgia

Miss my family emoji #GCF


Instagram:

hey there


Instagram bilder från Jake

Cluck it.

Sitting around the chicken listening to his barn stories. #cluckit


Ska vi uppdatera Designen?/Should we update the design?


Instagram bild från Toby

Disney land night #trademarking


Instagram:

I'm at Disneyland and I'm #trademarking


Cody appar!






Klicka här för att köpa första appen.
Klicka här för att komma till andra appen.
Klicka här för att komma till tredje appen.

Ceramic Chicken har en egen app Cluck It!

iPhone-skärmavbild 1iPhone-skärmavbild 2iPhone-skärmavbild 3iPhone-skärmavbild 4
Köp Cluck It här. Klicka här för att läsa mer om appen.

Tweets:



#ReplaceCodySongsWithFreak är en TT worldwide på twitter


Cody Is Our Boy är en TT worldwide på twitter just nu!


Cody Simpson "So Listen" Acoustic - Radio Disney "Take Over" Version


CODY SIMPSON Responds to JUSTIN BIEBER's Radio Defense!


CODY SIMPSON Dishes on JUSTIN BIEBER!


Tweet:


Nytt armband i Cody's webstore

Charm Bracelet

Charm Bracelet

 


Cody's nya twitter bild


https://si0.twimg.com/profile_images/2044654989/image.jpg

Svar på kommentar:


Hej Nelly, ja precis som du skrev så är Tobias en av Codys kompisar från Australien. Han heter Tobias Smith, men kallas för Toby. Följ honom på Twitter @MrTobiasSmith och Instagram MrTobiasSmith. Nedan för kan du se en bild på honom och Cody! :)
Love,
The Swedish Cody Source
https://si0.twimg.com/profile_images/1997840439/image.jpg

Spring Hot Shots


"tweet a pic of yourself in one of these spring Pastry styles to me and @lovepastry and I'll retweet some of my favourites!" - Cody

Instagram bild från Alli

We be up all night, whole crew's in here. Xo


Instagram bild från Tobias

Beamer Benz Or Bentley @codysimpson


Cody's nya twitter bild!


https://si0.twimg.com/profile_images/2041069386/cody_1.jpg

Cody är nominerad till 6 Popstar awards!


Klicka på bilderna för att rösta. Se till att rösta så många gånger du kan! :)

Did Kylie Jenner & Cody Simpson Have A Date Night?

Det går ett rykte om att Kylie och Cody dejtar igen. Det sägs att de var på en bio dejt igår kväll på The Grove i LA för att se "21 Jump Street.". Men både Tobias och Matt var med så ja jag vet inte. Men Cody har flera gånger sagt att dem bara är vänner. Vad tror ni?

Cody Talks Inspiration Behind “So Listen” Video with Eonline.com!

007, Justin Bieber, Cody Simpson

Adele isn't the only singer with James Bond on her mind these days.

Aussie pop star Cody Simpson is also stuck on 007.

While he may not be singing a song for the new Bond movie or drinking Heinekens…

The British superspy happens to be the inspiration behind the upcoming video for Cody's latest single, "So Listen," featuring T-Pain.

"It's a young James Bond theme," Cody told me at the Kids' Choice Awards, where he picked up a blimp for Favorite Aussie Star.

Considering Cody is only 15, we sure hope it's "young."

"We're putting together a lot of great choreography," said Cody, who is shooting the vid this week. "There's a lot of dancing in the video. I think we're going to be making something very cool."

And Cody seems to be going for a certain Desperate Housewives star to appear in the video. "g'day @EvaLongoria," he tweeted yesterday. "Could you be convinced to be in my #SoListen music video we're shooting this week? #ABoyCanDream."

Simpson will not only launch his album this summer, but he'll be touring with Big Time Rush. He's also been out promoting the DVD and Blu-ray release of Hop—he sang a cover of "I Want Candy" for the end credits of the Russell Brand's animated Easter bunny flick.

Cody has also been in the studio with Justin Bieber. No word yet if they'll team up for a tune together. "We don't want to just put out anything, so I'm not sure," Cody said. "If we put the right track together, then yeah."

Hey, Cody fans—how excited are you for the his new video and the upcoming album? Let us know in the comments below.

- Eonline.com


Cody in the april issue of Popstar

https://si0.twimg.com/profile_images/1899335141/APR12_12-20-48.jpg

Bild från Radio Disney

128068_1256.jpg
We love it when Cody sings..

Cody Simpson "So Listen" Radio Disney Live Version


Instagram bild från Matt

@codysimpson performing #SoListen at @radiodisney


Svar på kommentar:


Förlåt för det sena svaret. Såg din kommentar och har letat jätte mycket men hittar tyvärr ingen information när det sänds eller om det kommer sändas i Sverige. Men det kommer i alla fall sändas i USA, det är en sak som är säker. Förlåt, men så fort jag vet något skriver jag om det här på bloggen! :)
Love,
The Swedish Cody Source

Instagram bild från Toby

@codysimpson photography


Instagram bild från Sophie

The crew. @allisimpson @codysimpson & @mrtobiassmith


Instagram:

watch where you step! photography courtesy of @mrtobiassmith

getting lyrical #gentleman


Bild från Radio Disney

pic.twitter.com/PWuAqXZf
#SoListen

Cosigned: Diggy Simmons & Cody Simpson


Cody Simpson at the 2012 Kids Choice Awards


Instagram:

back to work #paradise


Cody Simpson & Diggy Get "Cosigned"


Kids Choice Awards på Nickelodeon idag 17:30



Instagram bild från Sophie

Pacific Palisades


Instagram:

.. @mrtobiassmith


Justin Bieber Defending Cody Simpson


Jag tycker det är sorgligt att två vuxna ens säger sånt här! Dem borde ju vara förebilder och inte hålla på sådär. Men jag måste bara säga att Justin gjorde verkligen rätt sak och han fick så mycket mer respekt efter det här, både från mig och andra simpsonizers och angels.

Tweet:


"Cosigned" Premieres Monday 4/2 on Music Choice OnDemand!

Ställ in att titta på Cody Music Choice Original "Cosigned" - med label mate Diggy Simmons - finns på MC OnDemand start 2 april! "Cosigned" tar oss bakom kulisserna med Cody, från början av sin karriär och att bli tecknats med Atlantic Records. Ställ in för premiären på måndag, 2 april endast på MC OnDemand. För mer info, besök musicchoice.com!

Cody's nya twitter bild!


https://si0.twimg.com/profile_images/2011451841/cody_01-rock1_0165.jpg

Video när Cody vinner Favourite Super Aussie Star!


Klicka på bilden för att se videon. Tyvärr går det inte att bädda in för att den ligger på tumblr.

Inescapable - Jessica Jarrell ft. Cody Simpson


Köp Jessicas nya album Glow här, Inescapable är med i albumet! ;)

KCA 2012: Orange Carpet Best Dressed

KCA 2012: Cody Simpson|This kid better steer clear of the slime cannons! Australian singer/sweetheart Cody Simpson catches some Hollywood rays in all white.
KCA 2012: Cody Simpson this kid better steer clear of the slime cannons! Australian singer/sweetheart Cody Simpson catches some Hollywood rays in all white.

Cody has grown so much in just 1 year!


#CongratsCody trendar just nu på twitter!


Cody vann Favourite Aussie Star!


Cody at the KCA's (bilder)



Instagram bild från Matt

@codysimpson #KCAs

@codysimpson and @theallisimpson #kcas

@codysimpson #kcas


Cody at the KCA's (videos)


Spoola fram till 2:05

Cody was at BOP & Tiger Beat‘s Kids Choice Awards gift lounge yesterday with Ashley Argota




Cody och Jennette McCurdy announcing Katy Perry at the KCA's

 


Instagram bild från Tobias

@codysimpson


Instagram bild från Alli

KCA's with the crew. @codysimpson, @sophieharrison4, @mrtobiassmith. #class #crewlove


Instagram:

you'd be pleased to follow @MrTobiasSmith

good times with @allisimpson at KCA! Thank you to all my incredible fans. #laprep


RSS 2.0