Cody Simpson Autograph Signing!


Under
helgen fick vi möta upp med våra Favorit blonda Aussie, Cody Simpson! Han höll tre autograf signeringar i New Jersey Toys R Us på lördagen (ja, tre i på dag!) Och vi hade turen att vara på en av dem.

Cody spenderade dagen med att möta massa fans, skriva autografer på sin egen docka och tog massor av bilder med alla! Cody är
definitivt en gentleman och visar sina fans så mycket kärlek. Han gjorde även en storslagen entré Toys R Us rida denna lilla cykel! Så rolig!

Raden av tjejer lindade runt hela butiken för Toys R Us och några tjejer hade väntat online sedan 07:00 för att se Cody (som kom klockan 13:00 ). Det är engagemang! Fans var så glada över att få chansen att träffa Cody och alla gick därifrån med ett stort leende på läpparna gick några tjejer även bort med tårar av glädje. Aw!

Efter signerigen, Cody berättade för oss hur det var som att ha en docka gjord av honom, talade om hans nya album och att han åker på turné med Big Time Rush och Rachel Crow! Titta på vår exklusiva videon nedan.

~ www.popstaronline.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0