Cody Simpson's Film Project "Finding Cody"


Cody Simpson har planer på att stjärna i en ny film med titeln Finding Cody. Det manuset, är att välja din egen äventyrsfilm som släpps i juni.

Nu i produktion i Los Angeles, är att hitta Cody verkligen motstycke - den första YouTube välj ditt eget äventyr-style film starring en stor musikalisk artist. Filmen kommer att innehålla flera annoteringar som gör det möjligt för tittarna att klicka och välja otaliga vägar för att nå den spännande slutsatsen en överraskning som kommer att vara varje fläkt dröm gå i uppfyllelse.

Filmen följer självutnämnda "största Cody Simpson fan i världen" Lucy i sin strävan att se sin idol uppträda live i samförstånd. Även möter en rad hinder - showen är slut och hon har just fått utegångsförbud av hennes mamma - med tittarens val vägledande sin väg, kan Lucy och hennes bästa vän Lily fatta väl sina drömmar.

Bland vissa höjdpunkterna att hitta Cody kommer att bli en bakom kulisserna, allt-access visning av en Cody Simpson konsert. Av full längd händelsen är tänkt att filmas lördag kommer April 28that Anaheim House of Blues, och Fanlala kommer vara där för all action!

Finding Cody kommer att ha världspremiär i juni via Warner Music Group ursprungliga YouTube Channel, "The Warner Sound".

~ www.fanlala.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0