Cody Simpson & Kylie Jenner Together At RYU Restaurant NY Opening

Cody Simpson and Kylie Jenner RYU Restaurant NY
Cody visade upp sig som Kylie's gäst på intimate fest igår kväll - få alla detaljer här, och gör dig redo att se stjärnan på en kommande episod av "Kepping Up With the Kardashians"

Med Kardashians kommer familjen definitivt först - och det Kardashian-Jenner gruppen kom ut i full kraft den 23 april i NYC, för öppnandet av Scott Disick nya restaurang RYU. De unga Jenner flickorna Kendall och Kylie, var först att komma fram till intimate festen - men de kom inte ensam! En gäst berättar att Cody Simpson deltog i den privata festen som Kylie's gäst - och vi har alla detaljer om natten!

"Kort efter att Jenner flickorna kom, gick Kylie till framsidan av restaurangen för att möta sin vän Cody. De båda verkade verkligen glad att se varandra ", berättade vår källa "De satt diagonalt vid ett bord, bara pratade och hade en bra tid. Kendall var också på deras bord, men hon åkte mycket tidigare än resten av familjen. "

Vår källa fortsatte med att säga Cody verkade helt bekväm runt verkligheten familjen. "Kourtney gick över till bordet och pratade med Cody ett tag, och alla log och verkade verkligen njuta av natten, medan kamerorna rullade filma Keeping Up With the Kardashians".

Vid bordet bredvid var Kim och Kanye mysiga och pratade med familj och vänner.
~www.hollywoodlife.com
Att döma av deras familjeutflykt, är det säkert att säga att vi kan förvänta oss att se Cody ett kommande avsnitt av dokusåpan! Vad tycker du om Cody och Kylie vänskap?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0