Cody to Present at the 2011 MUCHMUSIC VIDEO AWARDS


MuchMusic
rullar ut röda mattan för de senaste gästerna som deltar i största celeb-bash i Kanada, 2011 MuchMusic Video Awards. De hetaste stjärnor från musik, film och TV ta sig till Toronto för surrealistiska händelse och vår favorit Aussie Cody Simpson har just tillkännagivit som presentatör årets utmärkelser! Partiet går ner Söndag 19 juni till 9 pm ET vädring leva MuchMusic och MuchHD i Kanada och FUSE i USA, med MMVAS RED CARPET SÄRSKILDA vid 8 PM ET / PT. Vill du delta i utmärkelsen? Klicka här för mer info om hur du får din armband att delta i visa som börjar den 10 juni!

För en fullständig förteckning över presentatörer och artister, däribland Avril Lavigne, The Black Keys, Bruno Mars, City and Colour, Lady Gaga, och co-värd Selena Gomez - besök http://mmva.muchmusic.com/ - och se till att du lyssna på den 19 juni för att titta!
- Codysimpson.com

PS. Översättningen kanske inte är helt korrekt för vi översatte på google translate.


LMFAO
och Cody Simpson föra partiet till MMVAs!
3 jun 2011

LMFAO. iYiYiY. Om någon av dessa mish mosar brev vettigt för dig du, liksom vi, kommer att bli mycket spännande för nästa grupp av bokstäver vi tillsammans. LMFAO och Cody Simpson och kommer till MMVAs, y'all!

Den amerikanska duon dans och Aussie med drömska utseende kommer att träffa MMVA scenen som presentatörer årets award show och vi är såååå glada. Det är svårt att avgöra om LMFAO hit Party Rock Anthem eller Cody Simpson's All Day är mer smittsam, kanske vi kommer att få killarna att duellera på röda mattan-sing off stilar! Eller kanske vi bara skriker sina namn och hoppas att de ser vår väg. Le suck.

Och kom ihåg LMFAO - Cody Simpson är 14. Oavsett hur många gånger han frågar, kan du inte göra något Shots! Skott! Skott! med den unge mannen, även om hans Aussie accent hjälper dig att få telefonnummer.
-
www.mmva.muchmusic.com

PS. Översättningen kanske inte är helt korrekt för vi översatte på google translate.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0