Love Advice From Cody Simpson


Crafting
den perfekta årsboken meddelandet kan definitivt vara en utmaning. Med vänner, är det lättare att du har massor av minnen och skämt inne att gå upp från. Men vad ska du skriva när din kärlek går du hans årsboken att signera? När australiensiska sångaren Cody Simpson tittade börbi Seventeen kontoret Nyligen fick vi honom att hjälpa oss komma med ett meddelande som kommer att lämna din kärlek tänker på dig hela sommaren lång. Titta på videon för att se vad han berättade oss!

Varje vecka på Seventeen.com / kärlek, en varm söta kändisar kille kommer dela ut hjälp kärlek rådgivning i vår nya video serie "Fråga An A-Lister". Cody är att lösa din kärlek man kanske under hela maj. Kolla in hans sista A-Lister video nästa tisdag!

Klicka här för att se videon om
den inte funkar att se.
~ www.seventeen.com

Hej Elin, tack för kommentaren. Som du sa så översätter jag texten med google translate. Men jag läser alltid igenom och ändrar ganska mycket, men som du själv vet så missar man stavfel ibland. Jag har aldrig publicerat en text utan att läst igenom den. Förstår att du inte menar något illa, ville bara tacka. xx

Kommentarer
Postat av: Elin

Antar att ni har översatt direkt från google translate så ni skrivit sångerskan istället för sångaren. Ville bara påpeka det så ni inte får massa hate, puss!

2012-05-22 @ 22:12:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0