Cody Simpson på Madison Pettis 13:e födelsedags fest



Det var en speciell helg för Disney-stjärnan Madison Pettis som hon firade sin 13-årsdag på söndagen (juli 31) och Fanlala var på det stora bash att önska Madison en mycket glad födelsedag! Festen var full av fantastiska kändisar och otroliga stunder och vi har alla höjdpunkterna från denna fantastiska kväll!

Vi fångade "Cory i huset"-stjärnan redo att festa när hon anlände till Eden Hollywood med vänner som ingår, "Shake It Up!" Kompisar Adam Irigoyen och Roshon Fegan, "Kickin 'It" stjärnor Alex Christian Jones, Dylan Riley Snyder , Olivia Holt, "Bucket och Skinner" stjärnor Taylor Gray, Dillon Lane, Ashley Argota, och Tiffany Espensen, liksom pop superstjärnor Cody Simpson och hans syster Alli Simpson!

Vi njöt muffins med söta E: Bake Shop, medan vi lyssnade på Madison nära vän och australiska pop sångerska, Cody Simpson serenad födelsedag flicka med sin tolkning av "Happy Birthday!" Strax efter Madison träffa dansgolvet med vänner inklusive "Big Time Rush "Star Savannah Jayde, Modern Family är Rico Rodriguez, och skådespelaren / rapparen Jaden Smith att dansa hela natten! Så vad var en av Madison favorit födelsedag gåvor? Nyligen gav henne "Leva med Boys"-stjärnan Michael Murphy, henne en cool ny halsband som starlet bar för detta speciella tillfälle! Awww! Så söt!

Innan festen kom igång, tog Madison till Twitter för att dela hennes upphetsning om att bli tonåring, "Såååå spännande att se alla mina vänner på min födelsedagsfest ikväll! # Fira # FinallyATeen. "Så vad händer i framtiden med den nu 13-åriga stjärnan? Madison berättade nyligen att hennes favoritfilm var "13 snart 30" och Disney-stjärnan sa att hon hoppas att examen från college och fortsätta agerar när hon är 30!

Här är några födelsedag meddelanden från Madison närmaste vänner! Cody Simpson ville Madison på födelsedagen genom att säga "Happy Birthday Madison! Ha en bra, bra dag! Det ser ut som en fantastisk kväll! "Savannah Jayde sa:" Hej lilla syrran! Grattis på födelsedagen! Du är 13! Detta kommer att bli det bästa året i ditt liv! "Även från en Madison till en annan, säger Madison Davenport," Madison Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Du är en vacker ung dam, och jag önskar dig den bästa födelsedagen någonsin! "


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0